• spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~steamspy [83.22.113.*]
    spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!!
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~icek [188.146.175.*]
    a dlaczego miałaby nie żyć?
    wszystko wróci do normy.
    przejściowe niekorzystne sytuacje mogą dotknąć każdy biznes.
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Trixx [31.61.252.*]
    :-) i tak się prowadzi biznes Twoim zdaniem ? :-) nic nie sprzedając od miesięcy ? Na pewno znajdą się chętni żeby ją wspomóc / przejąć. Jaki to miałoby sens, dla tych kilku tytułów bez znaczenia ?
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Miszcz [89.64.76.*]
    skąd wiesz że nic nie sprzedają?
    Podaj dowody, bo wygląda Twój post na pomówienie.
    Green Man day ?
    Steam daily deal ?
    nic to nie dało?

czy nie chciało ci się sprawdzać?

Podaj dowody na twoje tezy. z góry dziękuję

prtscr twojego postu i IP - done ale przecież bierzemy odpowiedzialność za to co publikujemy o podmiotach gospodarczych
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Trixx [83.9.233.*]
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Trixx [83.9.233.*]
    Miszczu super wpis :-) chętnie poznamy najnowsze wyniki sprzedażowe podeślij źródło. Nie wiem czy zauważyłeś od kilku miesięcy notowania spółki są zawieszone to chyba coś nie tak z tą sprzedażą, ale z drugiej strony jeśli dobrze sprzedają to robią jakiś gruby wałek. Miszczu a może Ty jesteś Cholewą albo jego bliską świtą, oświeć nas znawco :-)
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Miszcz [89.64.76.*]
    Dnia 2025-03-03 o godz. 09:49 ~Trixx napisał(a):
    > Miszczu super wpis :-) chętnie poznamy najnowsze wyniki sprzedażowe podeślij źródło. Nie wiem czy zauważyłeś od kilku miesięcy notowania spółki są zawieszone to chyba coś nie tak z tą sprzedażą, ale z drugiej strony jeśli dobrze sprzedają to robią jakiś gruby wałek. Miszczu a może Ty jesteś Cholewą albo jego bliską świtą, oświeć nas znawco :-)

zawieszenie było nie za brak sprzedaży lub coś nie tak z nią... Zawiesili notowania akcji na giełdzie przez brak raportów, których nie opublikowali, za co powinny - na bananowej giełdzie NC - być znacznie wyższe kary, bo wiszę na haku. więc już wiesz że mam świadomość sytuacji braku notowań. i boli mnie to, bo trochę tego zawieszonego waloru u mnie jest... Nie tak scenariusz obstawiałem Tribe include.
    zawieszenie NOTOWAŃ na giełdzie spółki nie ma nic wspólnego z zawieszeniem DZIAŁALNOŚCI i brakiem np. fakturowania sprzedaży lub codzienną pracą operacyjną albo strategiczną (jeżeli wiesz o czym ja piszę). Te mogą się toczyć i stawiam, że się toczą, bo espi z lutego25 o aneksie z audytorem potwierdza jednoznacznie, że pracują nad nadrobieniem raportów -> a jak to zrobią -> to odwieszenie notowań będzie, bo zniknie przesłanka do zawieszenia.

Nie, nie jestem tym za kogo mnie uważasz lub jego świtą. Drobnym akcjonariuszem nadal wierzącym w projekt - tak, nim jestem.

• Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Trixx [31.61.249.*]
    :-) osobiście znam mało spółek dobrze prosperujących z zawieszonymi notowaniami. Jeśli już tak się dzieje co oczywiście jest możliwe to zawsze z powodu słabości spółki i jej dużych problemów. Żaden normalny podmiot nie strzela sobie w kolano. Jeszcze nie napisałeś że jesteś kolekcjonerem prtscr :)
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~reap [181.54.0.*]
    moze jakies konkrety, link, ktos cos ... ??
  • Re: spolka zyje - daje pkc !!!!!!!!!!!! Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/POLYSLASH-S-A-Polyslash-S-A-Aneks-do-umowy-z-audytorem-8897745.html
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.