Jakie my jakie my przecież ludzie którzy mają pakiety dominujące wyznają zasady muryca Welta czyli Wasze pieniądze są u mnie więc są moje te spółki nie należy wkładać żadnych pieniędzy kto się nie uczy Na przykładzie spółki Midas i elektrim ten będzie miał problemy na lata dochodząc przez długi czas odszkodowań naprawdę tego chcecie?
Przypominam w sprawie Midas 31 marca o godzinie 10:00 będzie przesłuchiwany świadek Zygmunt Solorz
Czeka cię drugie rozczarowanie - sądowe ... skoro tyle czasu trwa postępowanie - nic nie ugracie, bo zanim decyzję uprzednio zapadły to zostały przemyślane
Mam CPS i ZEPAK, nie wkladam wszystkich jajek do jednego koszyka.
Wolę mniejszy zysk, ale z różnych źródeł.
Nikt nigdy nie wie, co właściciele wymyślą.
Nie da się tak łatwo wyciągnąć kasy, że spółki do spółki. Jak S. Chce kasę to niech dywidendę wypłaci albo zrobi skup. Poza tym, J. Na newagu też chciał zrobić skup po 20zl? No i jakoś mu nie poszło, uważam że państwo i knf jednak poszło trochę do przodu. To nie rok 2000 czy lata 90te.
Gratuluję i oby tak dalej Przypomnę się za czas jakiś na Cyfrowym jak było ponad 20 ostrzegałem mówiłem z kim mamy do czynienia to trolle trolowali dzisiaj Myślę że wielu ludzi żałuje że nie posłuchało ostrzeżeń. To nie jest żaden biznes tylko dobrzey mechanizm.
A jeśli chodzi o KNF i państwo polskie to błogosławiona jest ignorancja zwana również nie wiedzą
Nikt nikogo do niczego Nie zmusza, można kupić sobie obligacje 6% na 3 lata w skali roku, zero stresu.
Co do cps. Jak kupowałem po 9, 10 to też mnie ostrzegali przed spadkami. Jak zepaka dobierałem przy 14.to tak samo, jestem na plus na tych spółkach.
Nie od dzisiaj wiadomo, że zysk na GPW zależy od momentu wejścia w spolke, a nie od fundamentów.