buahaha widze jakies dziecko sie zaniepokoiło, ze na forum nie jest tak jakby chcial.
Przeciez to na kazdym froum bankiera tak jest, tak to wyglada - nie wiem skad ześ sie urwał
Dnia 2025-03-23 o godz. 12:01 ~lowcatrolli napisał(a): > buahaha widze jakies dziecko sie zaniepokoiło, ze na forum nie jest tak jakby chcial.
Zgłoszę twój post do moderatora. Narusza zasady forum, nic nie wnosi do dyskusji i nie jest w temacie / agresję kierujesz w moją stronę. Sprawdzę czy zadziała.
Biały Dom ma dążyć bowiem do tego — jak informuje Bloomberg — by porozumienie w sprawie rozejmu w wojnie Rosji z Ukrainą zostało osiągnięte przed 20 kwietnia.
Kupowałem akcje kilka lat temu z arkusza i to były zakupy z wolnej ręki ile chciałeś tyle brałeś a kurs reagował proporcjonalnie do wielkości transakcji była płynność zachowana.Po ogłoszeniu wezwania poniżej 10zeta jak chciałeś kupić 1000 akcji z lewej od razu znikały zlecenia z prawej i ustawiały się wyżej kilkadziesiąt groni abyś nie kupił w cenie zlecenia a kilkadziesiąt groszy wyżej i tak prawie za każdym razem . Były to manipulacje czy tak się zachowuje rynek?? Piszesz , że nie ma manipulacji na forum jakby skasowali tobie z setkę postów nie łamiących regulaminu to inaczej byś pisał!
Konkrety lubię ale ściemę czuje z kilometra!