• Co mam robić ? Autor: ~Mentor [5.172.255.*]
    Kupiłem xtb bo 77 a później gdy było taniej. Średnia 71. Już mam chyba wrzody z tych nerwów
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Pit [188.146.164.*]
    Przecież chwaliłeś się ze sprzedałeś Tomku, Aniu więc o co chodzi?
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Inwestor [155.133.46.*]
    Wygląda na to, że martwisz się o swoją inwestycję w XTB. Kupiłeś akcje po 77 zł, potem dokupiłeś taniej, a twoja średnia cena to 71 zł. Jeśli kurs obecnie jest niższy, możesz odczuwać stres.

Co w takiej sytuacji zrobić? To zależy od strategii:

1. Jeśli wierzysz w XTB długoterminowo – warto sprawdzić fundamenty spółki. XTB regularnie wypłaca dywidendy, a branża brokerska może mieć dobre perspektywy.

2. Jeśli inwestujesz krótkoterminowo – warto spojrzeć na analizę techniczną i sentyment rynku. Czy są szanse na odbicie?

3. Jeśli nerwy przejmują kontrolę – może warto ustalić plan działania (np. stop loss, częściowa sprzedaż) i trzymać się go, zamiast podejmować emocjonalne decyzje.
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Masz licencję doradcy inwestycyjnego , że porad udzielasz ?
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~ollle [148.81.190.*]
    Każdy może udzielać porad i nikt nie musi ich czytać.
    Uuuuuuuuuuuuuuu gruuubo .

Pisanie publicznie swoich porad ?

Trollll i zero wiedzy , dlaczego mnie to nie dziwi ?

A to ciekawe ?

To po co w tym wszystkim , Knf wymaga na " doradztwo inwestycyjne " licencji ?
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Wadim [94.254.218.*]
    A ty masz licencję KNF ? Pamiętasz jak doradzałeś 100 do końca września ?
    Dnia 2025-02-26 o godz. 11:16 ~Wadim napisał(a):
    > A ty masz licencję KNF ? Pamiętasz jak doradzałeś 100 do końca września ?

No rewelacja i zaskoczenie z mojej strony .

Wklej linka , gdzie doradzałem czy pisałem o " 100 do końca września " czy jakikolwiek innych poziomach w jakichkolwiek terminach .

Coś nie halo już z pamięcia .

Nicccków za chwilę ci nie wystarczy na pisanie tych bzdur .

Szacunek za walkę
    Jeszcze jedno jaki troll i zero wiedzy? Posiadam XTB od 37 zł ostatnio duży pakiet dokupiłem. To moja decyzja i proszę się tym nie sugierować. Patrzę na spółkę długoterminowo. Akcje są dla cierpliwych.
    To typowa odpowiedź na forach giełdowych – niektórzy użytkownicy podchodzą bardzo rygorystycznie do kwestii doradztwa inwestycyjnego. Prawo w Polsce rzeczywiście zabrania udzielania oficjalnych rekomendacji inwestycyjnych bez odpowiednich licencji, ale wymiana opinii na forach to coś innego. Nie udzielam porad inwestycyjnych, tylko dzielę się swoimi przemyśleniami. To forum dyskusyjne, a nie biuro maklerskie – rozmawiamy o giełdzie jak wszyscy.
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Dexter [37.47.141.*]
    Skocz XD
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Ravoll [109.241.247.*]
    Widać po wykresie, że w ostatnim roku odbijało po takich spadkach, jednak jakby nie było kupiłeś na górce. Ciężko określić co się wydarzy. Osobiście bym trzymał bo pewnie odbije. W mojej apce rekomendują sprzedaż ale z doświadczenia wiem, że zazwyczaj jest na odwrót. Kiedy chcą, żebyś sprzedał to lepiej trzymać.
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Z22 [188.33.10.*]
    Mam to samo. Srednia 71.76. Czekam. Jak zacznie odbijać - to może dokupię. Przed dywidendą też powinno pójść w górę. Ale tylko Ty wiesz, co dla Ciebie będzie najlepsze.
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Mentor [5.172.255.*]
    No ja już widzę, że odbiją więc dokupie jutro na ike :)
  • Re: Co mam robić ? Autor: dimmu3 [109.243.65.*]
    Nie karmić trolla
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Maciek [83.6.242.*]
    i takie kalosze jak mentor tu królują na forum i tworzą te wyp.ociny. Trzeba być Mentor niezlym mózgiem żeby kupować Xtb po 77 zł przed wynikami. A jeszcze wiekszym móżgiem trzeba być żeby się tym potem jeszcze chwalić.

Ty jesteś moim ulubionym kaloszem na forum Xtb. Ubaw mam po pachy
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~Xxx [87.206.231.*]
    Zapomniałeś dodać, że to forsa na ślub i mieszkanie. Niestety, ślub musisz odwołać, a kredyt na mieszkanie zaczeka. Dziecko też.
    Koniec końców - docenisz xtb, że pomogło ci w zyciu zapobiec tym kilku błędom.
  • Re: Co mam robić ? Autor: ~jaś [217.70.49.*]
    Kupę zrób .
  • Re: Co mam robić ? Autor: dimmu3 [188.146.170.*]
    Gorzkie słowa, ale sumarycznie dane korzyści, uniknął błędów i ma akcje xtb.
[x]
XTB -3,23% 104,12 2026-06-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.