• Analiza techniczna Autor: ~inwestormdg [79.184.15.*]
    Witam wszystkich.
    Jak oceniacie wykres pod kątem analizy technicznej?
    Wg mnie w ostatnim ruchu przebiliśmy linie bessy która znajdowała się ok 24 zł. Biorąc pod uwagę słabe wyniki za 2024 (pewnie są już w cenie, ale mogą spowodować krótki zjazd) wg mnie prawdopodobnym scenariuszem jest przetestowanie przebitej linii, przy okazji mielibyśmy na wykresie lokalną formacje orgr kończącą ostatnie ponad roczne spadki.

W dłuższej perspektywie kusi ogromna formacja orgr, której potencjał wzrostu obejmuje już ceny trzycyfrowe. Jeśli spółka dowiezie co planuje to jest to bardzo realne, choć sądzę że to kwestia najszybciej 2026 roku.

Pozdrawiam
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Dobrze piszesz, to jest prawdopodobne- test lini bessy
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Bogacz [23.27.109.*]
    Buhshahah
    Niki juz towar sprzedał. Pisze o 24 od tygodnia a tu nagle kilku specach jak pkcety puscilem buhahah
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~RED [77.222.242.*]
    w krótkiej perspektywie gram na interwale 4h. Tutaj pięknie wyszło dołem z kanału i z trójkąta... Utrzymanie na koniec dnia ok. 26,5 z ewentualnym zejściem w ciągu dnia do dna luki z 17.02. byłoby ok. Jeżeli nie, to widzę ok. 24.

A długoterminowo tak, rysuje się oRGR... Tylko trzeba jakiegoś mega info...

MIŁEGO! POWODZENIA!
    Ale info nie będzie ihhahahah
    Bez zmian...
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Jack [85.221.146.*]
    O orgr pisałem już dawno - cierpliwości, nie patrzymy na korekty rzędu kilku groszy lub patrzymy i dokupujemy. Cel jest jasny, trzeba czasu, moim zdaniem kilku lat ale warto czekać. Zobaczycie poziomy o jakich się nie myślało teraz. Poziom 130-150 to jest pewnik jako pierwszy duży cel tej formacji.
    każdy z podstawami AT widział i widz oRGR.
    A sformułowanie, że "to jest pewnik" już mi wszystko mówi...
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Piotrek [83.25.54.*]
    0dwrócone RGR zadziała jak będą kontrakty , przychody i zyski. Wtedy At pokaże swoją moc.
    Czyli nie prędko hahhahaha
    Myślisz ze kto sypie? Ja? Hahah
    Slupy Panie, słupy hahahahah
    I nie na moje polecenie hahhaha
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Jack [85.221.146.*]
    masz rację źle się wyraziłem, widomo że nie ma nic pewnego. Zakładając pozytywny scenariusz wyjscie z tej formacji i oddanie wysokości głowy na wykresie logarytmicznym daje własnie taki wzrost
    Tak, spoko. Tylko dla realizacji tej formacji potrzebne jest coś ekstra z fundamentów. Może chociaż na rynku w Polsce... Zobaczymy. Powodzenia
    No wlasnie te fundamenty sa problemem, umowy i komercjalizacja.
    Mialy byc dwie na kwartal a sa dwie na rok. I rynek to widzi i nie wierzy w spolke poki co. Zarzad opowiada bajki a na vcast jeszcze nic nie podpisali, jedna duza umowa i to w fazie przygotowania… dramat
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Oficjalnie mówi się o wyjściu na zyski kwartalne w tym roku. Gdy zarobią z 20 mln rocznie to tu będzie kurs 70-80 zł za akcję.
    Mowi sie to znaczy zarzad mowi tak? Tak samo jak o tych umowach? Hmmm no to ja spie spokojnie…
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Zarząd i maklerzy. Jest rekomendacja na 40 zł i prognozy.
[x]
MEDICALG 1,42% 28,60 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.