• Powrót piracika na forum Autor: ~jw [149.102.242.*]
    I -5% n kursie
  • Re: Powrót piracika na forum Autor: ~Bogacz [23.27.109.*]
    Pirat sypie pewnie sprzedał mieszkanie I bedzie odkupiwal po 22 hihih
    Czekaj, a ja myslalem,że to poważni panowie ktorym cieroliwosc sie konczy jak pisałeś dwa dni temu hihihi
    Ixi zanim cos napiszesz to sprawdz kurs bo znow sie pograzasz hihihi
  • Re: Powrót piracika na forum Autor: technik-at [85.221.146.*]
    No to ok 30 będzie na dłużej oporem
  • Re: Powrót piracika na forum Autor: ~ixi [37.31.18.*]
    Jeśli jest na forum to zawsze są spadki. Zresztą ksywa zobowiązuje do łupienia drobnych akcjonariuszy i oddawania spółdzielni. Cieszmy się ze nas odwiedził to mogą być ostatnie ich podrygi. Bo jak wejdą grubi gracze... .
  • Ixi Autor: ~Piracik333 [5.133.9.*]
    Aż naprawdę nie wiem jak się mam odnieść do tego co piszesz.... brak mi słów. Czy każdą traumę musisz odreagowywać na mojej osobie?
    Naprawdę rozumiem, że straciłeś grube pieniądze ale to tylko przez swoją pazerność. ....:)
    Byłbym usatysfakcjonowany jak byś odniósł się do mojego pytania odnośnie certyfikatu vcast.
    Wiesz ze nie oddam wam żadnej akcji a już wam podbieram bo SL na Jsw na 25 puściły . Wiec te zrzuty technika czy twoje wpadają i będą wpadać w odpowiednie ręce:):):)

Liczę, że w końcu odpiszesz merytorycznie pod nikiem mdg bo to ten mądrzejszy z kilku nikow jakie używasz:):):)
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Ixi Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Spółki trochę z innej branży, ale też medycznej, Ryvu, Molecure dziś również nie pomogły, zaliczyły roczne minima. A ze spółki infa o umowach nie płyną. Czy oni na tą chwilę są już rentowni.
  • Marco1981 Autor: ~Piracik333 [5.187.54.*]
    Tu jest zupełnie inna sytuacja...:)
    Wystarczająco na ten temat napisałem przez ostatni rok. :)
    Nie oddawać ani jednej akcji a jak masz możliwość dokupc to rob to bo te poziomy to jest kpina .:):):)
    Tyle w temacie,szkoda ,że specjaliści typu Kris czy Kezz nie potrafią ustosunkować się do mojego pytania.
  • Re: Marco1981 Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Mi też bardzo dużo mówi, że tu będzie drożej. Być może inwestorzy czekają na pierwsze poważne raporty finansowe, na razie to za 2024 będzie kilkanaście baniek w plecy. Prawdziwe eldorado.
[x]
MEDICALG -1,33% 29,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.