Może to nakręci wzrosty? Wypadaloby w koncu. https://www.fakt.pl/wydarzenia/tajemnicza-zaraza-zabija-ludzi-eksperci-mowia-o-koszmarze-48-godzin-i-nie-zyja/e1lygke
Już ci nie raz pisałem ,,... Nie zamartwiaj się o S U N D R A G O N* , martw się o GWIAZDY i KSIĘŻYC na snw , bo coś cieniutko się robi po 'mega' wzrostach.
-------------------------------------------------- ( * ) na SunDraGon-ie jeszcze nie raz będzie jazda 30 - 40 % dziennie
Dnia 2025-02-26 o godz. 12:34 ~J-23 napisał(a): > A i jeszcze jedno : czy wszyscy "szczęściarze" z snw mają już wykupione bilety na księżyc ? > https://www.youtube.com/watch?v=IPFwNCIsXBc > > Jeśli jeszcze nie , to właśnie jest okazja po 1,60 aż/tylko 11.000 grzecznie czeka
Co to jest 'straszak' to wszyscy j.w. "szczęśliwcy" z snw doskonale wiedzą już od 5,85 Dlatego napisałem o ,..... WIELKIEJ " O K A Z J I* " na snw ,.....
------------------------------------------------------------- ( * ) już Nr 359 lub 367 ? trudno to zliczyć (od 5,xx zet)
Scettuś, żyjesz (jeszcze) w alternatywnej rzeczywistości, bo takiego kursu nie było. No ale jak tak zarabiasz na Sundragonie, to mnie to nie dziwi :-).
Dnia 2025-02-26 o godz. 09:31 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-25 o godz. 18:06 ~Tadzik napisał(a): > > Panowie? Jutro przebijamy 1,8 na stałe? > > jaki tam moon ,.... to the STARS > > HAHAAaAHAHHAHHHHahahaaaaaaaaaaaa > > Jak się nawet tak kiedyś wam tu wydarzy, to radzę na wyprzódki* wywalać ,...... > > ------------------------------------------- > ( * ) kto pierwszy ten lepszy
Dnia 2025-02-27 o godz. 10:09 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-26 o godz. 09:31 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2025-02-25 o godz. 18:06 ~Tadzik napisał(a): > > > Panowie? Jutro przebijamy 1,8 na stałe? > > > > jaki tam moon ,.... to the STARS > > > > HAHAAaAHAHHAHHHHahahaaaaaaaaaaaa > > > > Jak się nawet tak kiedyś wam tu wydarzy, to radzę na wyprzódki* wywalać ,...... > > > > ------------------------------------------- > > ( * ) kto pierwszy ten lepszy > > j.w. > i kto 1. ten NAJLEPSZY
Scettuś, błagam... 30 transakcji za 26 koła. Ja wiem, że to dla ciebie majątek, ale tu jest kilka osób, które mają wielokrotność tego :-). Tak, są tacy ludzie, wyobraź to sobie x-D.
Dnia 2025-02-28 o godz. 14:09 cmpunk napisał(a): > Scettuś, błagam... > 30 transakcji za 26 koła. > Ja wiem, że to dla ciebie majątek, ale tu jest kilka osób, które mają wielokrotność tego :-). > Tak, są tacy ludzie, wyobraź to sobie x-D.
Nie tłumacz mu, po wyjściu z trójkąta plus przełamania linii trendu spadkowego mamy idealny powrót do 1,48 i to jest minimum, teraz lecimy na wyższe poziomy :-)
Dnia 2025-02-28 o godz. 14:15 ~123 napisał(a): > > Nie tłumacz mu, po wyjściu z trójkąta plus przełamania linii trendu spadkowego mamy idealny powrót do 1,48 i to jest minimum, teraz lecimy na wyższe poziomy :-)
Wielkie DZIĘKI za niezwykle "fachowe" wyjaśnienie tematu ,....
Ps.
Już tu (na forum snw) był a nawet było kilku takich "specjalistów" * co to wyjaśniali i to jak "profesjonalnie" !!! te 'zawiłości' we wzrostach na snw ,....
----------------------------------------------- ( * ) np. nijaki analityk i wolny-/+ ,.... ale jakoś słuch po nich zaginął
Dnia 2025-02-28 o godz. 16:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-28 o godz. 14:15 ~123 napisał(a): > > > > Nie tłumacz mu, po wyjściu z trójkąta plus przełamania linii trendu spadkowego mamy idealny powrót do 1,48 i to jest minimum, teraz lecimy na wyższe poziomy :-) > > Wielkie DZIĘKI za niezwykle "fachowe" wyjaśnienie tematu ,.... > > Ps. > > Już tu (na forum snw) był a nawet było kilku takich "specjalistów" * co to wyjaśniali i to jak "profesjonalnie" !!! te 'zawiłości' we wzrostach na snw ,.... > > ----------------------------------------------- > ( * ) np. nijaki analityk i wolny-/+ ,.... ale jakoś słuch po nich zaginął >
Ty to lepiej szykuj maść na bąble i siatkę na nietoperze. I trenuj bicki pod kolejną dawkę x-D.
Dnia 2025-02-28 o godz. 14:15 ~123 napisał(a): > Dnia 2025-02-28 o godz. 14:09 cmpunk napisał(a): > > Scettuś, błagam... > > 30 transakcji za 26 koła. > > Ja wiem, że to dla ciebie majątek, ale tu jest kilka osób, które mają wielokrotność tego :-). > > Tak, są tacy ludzie, wyobraź to sobie x-D. > > Nie tłumacz mu, po wyjściu z trójkąta plus przełamania linii trendu spadkowego mamy idealny powrót do 1,48 i to jest minimum, teraz lecimy na wyższe poziomy :-)
Tak. Jemu nie da się przetłumaczyć. 4 dawki, ktore wziął to wystarczający powód :-).
Tylko przypomnę: -materiały pandemiczne -materiały dla służb, w tym wojska -materiały dla użytkowników indywidualnych Więc jest w czym wybierać i społka ma dość szeroki zakres działania.