Po prostu chyba wróciliśmy do czasów gdzie nie będzie rosło przed premierą ale po (jeśli będzie udana). Tylko że tu jak będzie udana, ( czyli wg mnie to peak > 10 000 oraz oceny pow 80%) to wtedy z tydzień się nie otworzy na górnych :D
ja niestety myślę, że bardziej prawdopodobny jest scenariusz, że odbiór gry będzie przeciętny a wtedy nie ma takiego poziomu, który zatrzyma spadki. Chyba dopiero groszówki. Bardzo żałuję, że w to wszedłem licząc na szybkie hajsy.
ale to było wiadomo od dawna!!! gra to szajs .. kasy na niej nie zrobią !!! a skarbonka PUSTA !!!!!!!!! na nowy dodruk papierów; NIKT już się nie nabierze .widać po kursie że wybrańcy wiedzą co się święci i wywalają papiery !!!!!
zgadza się towarzyszu ssmanie, ja po prostu zagrałem z braku laku licząc na przedpremierową podbitke spekuły i chciałem uciec dzień przed premierą. Niestety wygląda na to, że plan się nie powiedzie.
rynek to np testerzy gry , znajomi prezesa , sugalski ktory siedzi pod progiem , te jego stwierdzenia ze co nalezy zrobic zeby spredac powyzej 9 zl , wszyscy ktorzy mu uwierzyli sa juz min -10 % przy mega rosnacym wigu w ostanim miesiacu, tu jakby mialo byc dobrze to mialbys juz duzy popyt a jest ciagle zasypywanie wszystkiego co na lewej stronie.