Oze te twoje argumenty są tak drętwe i takie bezsensowne jak te posty .. się nicków uczepił .. słuchaj czy do autobusu wsiądzie 100 pasażerów czy jeden pasażer to i tak kursu autobusu nie zmienisz .. więc zajmij się pisaniem o czymś logicznym a nie jak zwykle bzdurami i fantazja .. nie wiem czy wogole to zrozumiesz .. bo to trudne jest ..
Dnia 2025-02-25 o godz. 11:06 ~Tomek napisał(a): > Oze te twoje argumenty są tak drętwe i takie bezsensowne jak te posty .. się nicków uczepił .. słuchaj czy do autobusu wsiądzie 100 pasażerów czy jeden pasażer to i tak kursu autobusu nie zmienisz .. więc zajmij się pisaniem o czymś logicznym a nie jak zwykle bzdurami i fantazja .. nie wiem czy wogole to zrozumiesz .. bo to trudne jest ..
TY ZAS O JRH NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA,NAWET TE OSTATNIE WPISY O ARABII,O INNYCH TWOJEJ NIEWIEDZY JUZ NIE CHCE PISAC.PO CO TU JESTES JESZCZE TO MI NAPISZ
No szykują się do startu .. myślę że na nowej giełdzie skończy się to dziadostwo spekulacyjne tam mają taką kasę że wciągną tych kolkowiczow nosem na jednym posiedzeniu .. tam już nasza biedna spekola bankierowska nie pogra .. a jak tam oze się odnajdzie ?? To ciekawe też już nie będzie znał ruchów hehe.. już jego wpisy będą tu zbędne hehe .. bo tam arab będzie rozdawał karty ..
Dnia 2025-02-25 o godz. 16:01 ~Tomek napisał(a): > No szykują się do startu .. myślę że na nowej giełdzie skończy się to dziadostwo spekulacyjne tam mają taką kasę że wciągną tych kolkowiczow nosem na jednym posiedzeniu .. tam już nasza biedna spekola bankierowska nie pogra .. a jak tam oze się odnajdzie ?? To ciekawe też już nie będzie znał ruchów hehe.. już jego wpisy będą tu zbędne hehe .. bo tam arab będzie rozdawał karty ..
TY CHOCIAZ WIESZ O CZYM PISZESZ?TERAZ JUZ WIEM NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA O CO CHODZI .ZE TAKIE OSOBY INWESTUJA NA GIELDZIE NIE WIEDZAC TAKICH PODSTAWOWYCH WIEDZY Z TYM ZAKUPEM PRZEZ JRH
Zawarcie listu intencyjnego z dwoma podmiotami w sprawie wspólnego utworzenia spółki prawa saudyjskiego —- co oni kupili oze co ty znowu bredzisz nic nie kupili tylko z podmiotami z arabi utworzą spółkę .. a czyli dalej będą bankierowskie kółka robione czyli dalej lipa
Dnia 2025-02-25 o godz. 16:44 ~Tomek napisał(a): > Zawarcie listu intencyjnego z dwoma podmiotami w sprawie wspólnego utworzenia spółki prawa saudyjskiego —- co oni kupili oze co ty znowu bredzisz nic nie kupili tylko z podmiotami z arabi utworzą spółkę .. a czyli dalej będą bankierowskie kółka robione czyli dalej lipa
CHLOPIE TO JEST TYLKO JEDNA Z SPOLEK COREK TAKIE JAK WSZYSTKIE JAKIE SA W PORTFELU JRH
No chłopie jak narazie te spolki nic nie znaczą jak widać .. nikt tego nie tyka .. także stąd mój wpis że zobaczymy czy na rynku arabskim kogoś to ruszy .. pisać se możesz ile chcesz i co chcesz spółki on może mieć za miliony … ale nikt tego nie tyka proste … i jest lipa po całości jedyna szansa że arab się nabierze na pazdzierz jak narazie to te spółki nic nie wnoszą nic nie zarabiają ..
Dnia 2025-02-25 o godz. 17:45 ~Tomek napisał(a): > No chłopie jak narazie te spolki nic nie znaczą jak widać .. nikt tego nie tyka .. także stąd mój wpis że zobaczymy czy na rynku arabskim kogoś to ruszy .. pisać se możesz ile chcesz i co chcesz spółki on może mieć za miliony … ale nikt tego nie tyka proste … i jest lipa po całości jedyna szansa że arab się nabierze na pazdzierz jak narazie to te spółki nic nie wnoszą nic nie zarabiają ..
MOZESZ SOBIE PISAC CO ZECHCESZ A WYSTARCZY ZOBACZYC ZAKUP AKCJI COLUMBUSA ZA 1 M,N ZL I SPRZEDAZ ZA 140 MLN,NASTEPNE SUPER POSUNIECIE TO ZAKUP KBJ I SPRZEDAZ Z ZYSKIEM GRUBO POWYZEJ 20 MLN ZL.TAKICH ZYSKOW WIEKSZOSC SPOLEK Z GLOWNEGO NIE OSIAGNIE PRZEZ DZIESIECIOLECIA.TERAZ ZOBACZ ONGENO, KTOS BEZ ZADNEGO OGLOSZENIA NOWEJ EMISJI WYKLADA 15 MLN PRZY WYCENIE 300 MLN ZL I OBEJMIJE 5 % AKCJI.MYS,ISZ ZE KTO JE NABYL I CZY NABYWAL W CIEMNO?MUSISZ SIE WIELE UCZYC BY ZARABIAC NA GIELDZIE
Co ty z tym columbusem ciągle .. to czysty fart .. 120 mln mówisz plus kbk 20 mln .. mówisz że spółki nie zarabiają tego przez dziesięciolecia haha.. obudź się .. taki synektik robi emisję udziałów i w 5 sek .. biorą zbierają 197 milionów haha to co January latami zarabiał i się szczyci to tam inwestorzy wkładają w 5 sek .. 197 mln .. to jest wynik .. a nie ongeno 15 mln haha..
ZA 3 DNI CHWILA PRAWDY .. jedno jest pewne nawet jakby January miał takie dochody jak tesla to i tak nikt by tych akcji nie ruszył i taka tu prawda jest .. pytanie czym sobie na to zasłużył .. czy rządem z funduszy ani z wielkich milionerów nie widzi tu potencjału ?? Gdzie jest myk ??? Może my ulicą czegoś nie wiemy ?? A co będzie jak arabi nie będą wchodzić w spółkę ??? DRAMAT TRWA ..
Dnia 2025-02-25 o godz. 18:15 ~Tomek napisał(a): > Weź ty się z tymi śmiesznymi pieniążkami nie ośmieszaj .. ongeno wylozyli 15 mln .. w synektik wyłożyli 197 mln .. i coś jeszcze ??? Haha KTOS WYLOZYL 15 MLN BY WYJAC 150-300 MLN Z TEJ INWETYCJI,JEZELI KTOS INWETUJE 1 LN I WYJMUJE 140 MLN PO KILU LATACH JEST MALO TO POKAZ MI TAKA FIRME KTORA ZAINWESTOWALA I WYJELA PROCENTOWO .JA NIE WIDZE NA NASZEJ GIELDZIE TAKICH PRZYPADKOW.TO JEST 14 000 % W 6 LAT
Dnia 2025-02-25 o godz. 19:44 ~Oze napisał(a): > Dnia 2025-02-25 o godz. 18:15 ~Tomek napisał(a): > > Weź ty się z tymi śmiesznymi pieniążkami nie ośmieszaj .. ongeno wylozyli 15 mln .. w synektik wyłożyli 197 mln .. i coś jeszcze ??? Haha > KTOS WYLOZYL 15 MLN BY WYJAC 150-300 MLN Z TEJ INWETYCJI,JEZELI KTOS INWETUJE 1 LN I WYJMUJE 140 MLN PO KILU LATACH JEST MALO TO POKAZ MI TAKA FIRME KTORA ZAINWESTOWALA I WYJELA PROCENTOWO .JA NIE WIDZE NA NASZEJ GIELDZIE TAKICH PRZYPADKOW.TO JEST 14 000 % W 6 LAT
14 000 % TO SIE NAZYWA SUPER INWESTYCJA I NOS JANUAREGO DO ROBIENIA WIELKICH INTERESOW
I wymyśl coś nowego bo to już wiemy od lat .. tu żadne espi już nie pomoże … chyba to widzisz czy jeszcze PZU ii błądzisz we mgle .. raz ksionc raz pio77 raz oze .. DRAMAT TRWA Wszystkie infa już były .. DRAMAT TRWA ŚRODKOWY PALEC OD RYNKU ..
Dnia 2025-02-26 o godz. 20:33 ~Tomek napisał(a): > I wymyśl coś nowego bo to już wiemy od lat .. tu żadne espi już nie pomoże … chyba to widzisz czy jeszcze PZU ii błądzisz we mgle .. raz ksionc raz pio77 raz oze .. DRAMAT TRWA Wszystkie infa już były .. DRAMAT TRWA ŚRODKOWY PALEC OD RYNKU ..
TOMEK MNIE WYSTARCZA JEDEN NICK OZE W PRZECIWNOSCI DO CIEBIE.JA WIEM CO MAM W SWOIM PORTFELU I WIEM CO JEST IBEDZIE WARTE ASI JRH
Dnia 2025-02-25 o godz. 18:13 ~Tomek napisał(a): > Co ty z tym columbusem ciągle .. to czysty fart .. 120 mln mówisz plus kbk 20 mln .. mówisz że spółki nie zarabiają tego przez dziesięciolecia haha.. obudź się .. taki synektik robi emisję udziałów i w 5 sek .. biorą zbierają 197 milionów haha to co January latami zarabiał i się szczyci to tam inwestorzy wkładają w 5 sek .. 197 mln .. to jest wynik .. a nie ongeno 15 mln haha..
Dnia 2025-02-26 o godz. 00:16 ~Tomek napisał(a): > Teraz jrh jest zerem .. kogo obchodzi co było kiedyś .. pamiętasz bitwę pod Grunwaldem napisz coś o tym haha .. to tak jak jrh .. hahaha
ZOBACZ PORTFEL SPOLEK COREK W PORTFELU,NIEBAWEM ZACZNA SIE WIELKIE ZNIWA NA JRH,TAK JAK NA SPRZEDAZY AKCJI COLUMBUSA CZY KBJ