W sumie bliżej niż dalej. Ten kwartał nie ale drugi już raczej zakończymy ze średnią poniżej 5gr i się od lipca przywitamy segment alert na podwójnym fixingu.
ale na co mam czekać i co zobaczyć bo nie rozumiem? Twoje bajki o kupowaniu włóż sobie między książki bo widzę jaki jest obrót więc się zastanów co piszesz
Dzięki takim jak ja masz dzisiaj okazję kupować po 4gr. Bo takie osoby kupowały od tych co wywalały żyjąc nadzieją, że może to już dołek i się odbije? Sprzedawali nam PKC obniżając kurs, a teraz mądry Pan żeś jest, bo będziesz pakować po 4gr, a jakoś nie widać byś pakował. Ja przynajmniej nie rzucam słów na wiatr. Jak był niespodziewany zwrot wzrost niedawno na 5,5gr niedawno i szły spore pakiety to się podpiąłem i kupowałem po 5gr. Dzisiaj mam już minus z tego co kupiłem no się trudno. Przynajmniej 300tys które kupiłem nie będzie używane przez cwaniaków do zbijania kursu, bo ja ze stratą nie sprzedaje!
Ale czy ja mówię że kupuje dzisiaj ? Więc o jakich Ty bajkach piszesz . Śmiejesz się z tego co napisałem to Ci mówię poczekamy zobaczymy za jakiś czas . Wyśle Ci na e-maila procentowy zysk i tyle.
Człowieku ty nawet nie potrafisz zrozumieć co napisałem , mówisz że kupujesz miedzy 4,5- 5g , przecież siedzę na tym g długo czasu i widzę że tu od dawna nie ma obrotów w tym przedziale, i się modle żeby to nie przeszło na fixing ( takie tu kosmiczne obroty są ) bajki to w dom starej opowiadaj, jak jesteś tak pewny tych milionów na koncie to kup dzisiaj chociaż za 100tyś zł , przecież ma być pompa i już tylko w góre według ciebie.
To lepiej przeczytaj Ty dokładnie co ja napisałem amatorze . No właśnie tacy jesteście inwestorzy że potem siedzisz na spółce kilka lat i cały czas na czerwono . Starej ? Czyli komu ? Mam mamę i młoda Żone, nie każdy ma tak źle jak Ty.
Jeszcze jedno, takich milionerów na giełdzie piszących tak jak ty "jestem pewny że zarobie" "wyślę ci zyski na maila" "niżej nie będzie" "poczekamy zobaczymy" widziałem już setki, wielu z nich z płaczem i bez pieniędzy odchodziło z giełdy, bo tu nie ma pewniaków, zapamiętaj to sobie, ryzyko jest zawsze i to ogromne tym brardziej że to NC, więcej pokory kolego
No ale Ty kupując na pewno znacznie wyżej czym się sugerowałeś że po takim kursie brałeś ? I co myślisz że nie pójdzie do góry to sprzedaj po co tu jeszcze jesteś ?
Widzę że ci nerwy puszczają więc zaczynasz obrażać i wymyślać , po prostu brak argumentów z twojej strony, usilnie będę obserwował jakie to grube pakiety zbierasz na tym poziomie , dziś jak na razie kupiłeś za 44zł
Wywołasz mnie do tablicy ???? Hahahaha dzieciaku zastanów co ty wogóle wypisujesz, zamiast kogoś wywoływać do tablicy to kupuj, bo tu jak jest pompa to momentalnie są widły +40 i już się nie da wsiąść, na razie kupiiłeś za 44zł ale liczę na to że kupisz więcej, pozdrawiam
Ale się dyskusja rozwinęła hahaha.
Panowie nie ma się o co kłócić.
Przecież nawet dziecko wie, że ta spolka to ruletka.
Tutaj nie ma żadnych fundamentów.
Oni sprzedają szkolenia jak prowadzić firmę a sami jadą na stracie i żyją z dodruku.
Tutaj się kupuje po dużych spadkach i czeka na magiczne info na którym sprzedaje się wszystko na podwójnych górnych widłach, bo następnego dnia już jest -30%.
Lauri pięknie napisane o spółce , poza tym żadna kłótnia, po prostu nie lubię jak ktoś opowiada bajki, przecież mam pełny arkusz zleceń, obserwuję ruchy codziennie a koleś wyskakuje z tekstem że on skupuje, ale co skupuje? Moze mu się spółki pomyliły bo na pewnie nie kupuje CTE
Dokładnie. Gdybym wiedział, że będzie pompa to biorę 100tys kredytu i kupuje, a w skrajnych przypadkach PKC, przecież i tak zarobię, a nie będę szczypał się o setne grosza, ale troli nie brakuje. Tacy cwani byli na Apis kiedyś. Teksty typu "Dawać dziada na 8gr, skupię wszystko" Dzisiaj mamy tam 2gr i jakoś te trolle nie pakowaly się pod korek