Księga popytu na 1,3 mln akcji po 7 zł? A tutaj kolorowe cyganowe po 5 a nawet po 3,8 akcje ponoć widzieli. Ciekawe, skoro tutaj takie nic nie ma itd. to kto chce włożyć w tę spółkę ponad 9 mln?
W kilka dni zebrali chętnych na objęcie grubo ponad miliona akcji po 7 zł. Szacun - jest wiara w spolke bo to ostatnia prosta. Dowieziemy to Panowie i Panie :)
To tzw. "SAMI SWOI" ... czyli Jednak Wielka rodzina ... także ta prawnicza. Nie podoba mi się polityka Zarządu. I tyle w temacie. Wiem coś nt., gdyż jestem ze spółką od początku. Tak się nie postępuje wobec Akcjonariuszy. Brzydko.
Brawo @helpi. Pierwszy wpis z którym się zgadzam. Takie rzeczy powinien rozpatrywać KNF. Natomiast daje to jakąś nadzieję, że jednak coś dopną. Inna sprawa po jakiej cenie.
Napisałem to nie dla poklasku. Z rozgoryczenia. Szybkość zbudowania księgi ABB świadczy o tym - co napisałem powyżej. Sam wytrwam do końca, gdyż jest nadzieja. Przytaczam słowa z webinaru (ponad 3:m-ce temu.
"Dokapitalizowanie spółki nie jest aktualnie planowane. Jeżeli zajdzie taka konieczność, i będzie to związane z Maksymalizacją transakcji, to na pewno rozważymy taką możliwość, ale aktualnie tego NIE planujemy". Kto to powiedział? Wachowski.
To co mówią, a robią, to dwie różne sprawy. Taki urok giełdy, a chyba w szczególności banana. Natomiast tutaj było kilka półprawdach, żeby nie powiedzieć kłamstw. Teraz ważne jest po jakiej cenie może być transakcja. Bo od 7 zł to dla nich nawet 50% czy 100% zysku w krótkim czasie, to fajny zysk. Dla nas już niekoniecznie.
Cóż, bałem się że będzie emisja po 6 zł, jest po 7 zł, widać nie chcieli mocniej podpaść. Jest dyskonto jakieś 5% od ważonej średniej trzymiesięcznej. Kiepsko że tak nisko, ale mogło być gorzej.
Skoro znalazło się tylu chętnych na akcje w tej cenie (również 5HT które pewnie weźmie wszystko co może tj. 457444 akcji), to raczej nie po to żeby stracić. Zobaczymy czy cena jeszcze powiruje przy 7 zł, jeżeli tak to coś doskubnę, jeśli nie to trudno.
Technicznie możliwe jest 10.8 zł spekulacyjnie (moim zdaniem), zobaczymy, do innych rzeczy pewnie trzeba jakiegoś sygnału typu wycena itp.
Wystarczy czytać ze zrozumieniem. "Jeżeli zajdzie taka konieczność, i będzie to związane z Maksymalizacją transakcji, to na pewno rozważymy taką możliwość"
Poczekaj do czerwca będzie teoje 5 zł jeszcze musimy przebic raz dołki moze wtedy będzie pod co grac do grudnia.
W tym roku nie będzie żadnej komercjalizacji.
To teraz czekamy do czerwca na kolejną emisje bo tutaj co raz większe sito. Może w końcu doczekamy się już w tym roku na promocję typu 1.80 zł za akcje. Liczę na jeszcze dwie emisje akcji w tym roku i cenę dokładnie taka jaką tu zamieściłem.