Od początku roku widać ruchy na Medcampie.... Po latach stagnacji cos się dzieje.... Ktoś zebrał sporo akcji w ostatnim czasie.... Myślę ze info będzie lada chwila... January kupił Medcamp we wrześniu wiec trochę czasu już upłynęło i wydaje mi się ze czas na realizacje zysków jest tuz za rogiem :)
Uważam że gdyby miało się wydarzyć coś dużego to akcje byłyby zbierane dziesiatkami, setkami tysięcy a tego nie ma prócz spekulacyjnego podbicia i wywalenia akcji.
Żaby była jasność ja nikogo nie namawiam. Irytuje mnie poziom postów typu kupiłem 10 tys akcji i sprzedam po 1,5. Akcji ma duuzo więcej i trzymam nie dla 1,5 czy nawet 5 zł . Na wszystko przyjdzie czas. To nie ropa żeby się ekscytować codziennie ruchami w górę czy w dół.
Idealna odpowiedz. Panie ,,Anatol" proszę kupić pakiet chociaż 100 tys akcji...Gdzie wtedy będzie kurs ? nie da się kupować dużych ilości ponieważ akcji nie ma. Wydaje mi się ze FF jest dużo mniejsze niż to oficjalne. Tutaj ewidentnie widać ze ulica już akcji nie ma....