• Do keczupa Autor: grinnek [83.28.252.*]
    Miałeś rację z podniesieniem ceny w wezwaniu. Choć i tak nie jestem zainteresowany sprzedażą poniżej 4zl za akcję. Faktycznie źle odebrałem intencje tdj, oni chcą kupić akcje, ale robią to po prostu nieudolnie. Cena 2,75zl zapewni im pewnie z 5% akcji z rynku czyli nie osiągną założonego minimum 66%
  • Re: Do keczupa Autor: alicja1992 [83.27.54.*]
    Miał rację, tak czułam bo tak było na Mercator kiedyś. Nic to nie dało, potem Mercator poszedł z 40 zl szybko na 80zl . Oczywiście inna spółka i inne czasy ale jakieś podobieństwo jest w tych wezwaniach
  • Re: Do keczupa Autor: ~Ketchup1 [188.146.20.*]
    Zazwyczaj nie przeprowadza się tak szerokiej akcji reklamowej jak chce się tylko odbebnic wezwanie . A cena rynkowa i wogole cena jako taka wezwania no kazały sądzić że zapisy będą nikłe . Teraz rynek będzie handlowal koło 2.7 to ktoś tam może jednak się zapisze
  • Re: Do keczupa Autor: alicja1992 [83.27.54.*]
    Na Mercator coś tam poszło wtedy ale nie było to satysfakcjonujące. Skup się nie udał, a Ci którzy sprzedali to żałowali bo kurs wystrzelił..Nie pamiętam jak było na Lubawa. Czy to pierwszy raz gdy tdj podwyższa cenę skupu ?
  • Re: Do keczupa Autor: grinnek [83.28.252.*]
    Jeśli teraz można sprzedać po 2,75 to zapewne po wezwaniu nie będzie już chętnych, którzy chcieliby sprzedać ponizej 2,75, a więc po wezwaniu kurs powinien rosnąć od silnego fundamentu na poziomie 2,75.
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.