OSTANIO PYTANIE JAK MOŻE CO NIEKTÓRZY PAMIĘTAJĄ , CZY BĘDZIE 5 :) - NO I BYŁO :) TO NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ POKUSZĘ SIĘ BY ZADAĆ PODOBNE PYTANIE :) - PODNOSZĘ STAWKĘ , CZY BĘDZIE 5.50 ? :)
PROPONUJĘ CHALLENGE, KTO DAJE ILE, NA KONIEC TYGODNIA PODSUMUJEMY KTO BYŁ NAJBLIŻEJ - ( NAJWYŻSZA CENA Z TYGODNIA ) - oczywiście realnie proszę :) *nie trzeba pisać skąd ta wiedza* :), a i można dorzucić czy BĘDZIE LUKA , CZY NIE , TAKIE TAM WRÓŻENIE Z FUSÓW NA ROZGRZEWKĘ :)
Witam ,będę mało orginalny i też stawiam na 6zł do piątku ,ale to na początek ............póżniej będzie zdecydowanie wyżej, pozdrawiam i szcun dla wszystkich.
BYŁEM CIEKAW WASZEGO PODEJŚCIA "KTOS" MAM WRAŻENIE , ŻE ALBO JESTEŚ ZAWSZE ZA PÓŹNO , ALBO ZA WCZEŚNIE :), NO DOBRA , A WIĘC NAJBLIŻEJ MI DO ODPOWIEDZI "OBIEKTYWNEGO" , OBSTAWIAM ATH NA TEN TYDZIEŃ 5.18
Dnia 2025-02-23 o godz. 08:22 ~TRUSK napisał(a): > BYŁEM CIEKAW WASZEGO PODEJŚCIA "KTOS" MAM WRAŻENIE , ŻE ALBO JESTEŚ ZAWSZE ZA PÓŹNO , ALBO ZA WCZEŚNIE :), NO DOBRA , A WIĘC NAJBLIŻEJ MI DO ODPOWIEDZI "OBIEKTYWNEGO" , OBSTAWIAM ATH NA TEN TYDZIEŃ > 5.18 > >
5.50 "KLEMENS" jest realne stąd mój tytuł , myślę jednak , że sesje w tym tygodniu pokażą jak bardzo, musielibyśmy raczej przeskoczyć przez opór luką, przy sporym wolumenie . Mam nadzieję , że twój typ będzie zwycięski :) , dlatego ode mnie łapka w górę