A co wy o tym sądzicie? Od roku staniszewski zapewniał że ruszają z badaniem i że ma inwestora który zaplaci więcej za akcje niż cena rynkowa. Jak mu wierzyć? W cokolwiek? tyle ściemniania.
Wg mnie ten prezes to taki chłopak w szortach. Nie dorósł do tej roli. To widać było w jego wystąpieniach, gdzie to nie chciał się wypowiadać na temat kursu itp. To po co wchodził na giełdę, jak nie komentuje spraw giełdowych. Wg mnie powinni go odwołać, powołać nowego i do przodu
Facet przez 9 lat był twarzą SDS zapraszany na workshopy, do współpracy z Philips, a Staniszewski ? on wg mnie nawet wypowiadać za bardzo się nie umie, źle reaguje na krytykę czy trudne pytania.. Zobaczycie jaka farsa będzie tego 11 marca, jeśli on się będzie tłumaczyć. Takie jest moje zdanie
może to spotkanie jest dopiero 11.03 żeby zdążyć stąd zwiać, bo jak Staniszewski zacznie odpowiadać na trudne pytania to tak jak gasić ognisko łatwopalnym płynem. Nie wiem różnie już myślimy.
Obecnie pracujemy z Tatkiem nad tym żeby dostać się do informatora w sds. Dajcie nam trochę czasu. Tatko za chwilę złapie dobry kontakt z kimś i będę wszytko wiedziała. Wujek Kuba i Wujek Miron tez już nad tym pracują. Wskrzesiliśmy z Tatkiem nawet wujka Jasia (Jan Kulczyk przyp. Bankier) i on też myśli jak złapać staniszewskiego za ogon.