Nie posiadam akcji ,mialem przygode dwudiowa stracile 2-3zeta kupowalem 15-12.troche gralem K-S.Ale jezeli sie myle to prosze mnie oswiecic .Doczytalem sie w DI ,ze Nie wystepuja ograniczenia umowne w obrocie akcjami seriiF .Statut nie wprowadza zadnych ograniczen a ze obowiazek zawiadomienia o pozbywaniu sie akcji powstaje w terminie 4dni roboczych wiec czekam boto mnie ciekawi .Na koniec dla przypomnienia akcje serii F przydzielono w cenie emisyjnej 6 zl,ale pokrytej wkladem niepienieznym.Czyli 3mil akcji x 6 zet to wirtualne 18 000 000 Kto ma akcje serii F odsylam do DI .Mala dygresja dlatego pisze moje BAZGRALY bo dawno nikt mnie tak nie w....Pozdrawiam W....
Boergen ma 376100 akcji...to ponad 10% sypanie jest od 2tyg... lock upu nie mają ale info że sprzedają mają obowiązek informować w ciągu 4 dni... jest też opcja że trwało tutaj zbieranie było a teraz spekulacyjny zrzut i odbieranie... schemat sesji jest taki sam od 2 tyg... walnięcie tak z -20% a potem trzymanie na tym poziomie ... in od nowa z czasami przerwami 1 dzień... finałem będzie odcięcie od akcji długim L... no ale to teoria póki nie ma negatywnego info...
wartość księgowa na akcje 5,3zł nie ma look up na akcje rezygnacja członka zarządu wyrzucenie prezesa który zszedł poniżej progu list intencyjny na 26 domów nie wiążący strony a teraz
Nic mi nie wiadomo żeby prezes sypał...nie wiadomo kto wali i z jakiego powodu...Maciej ma tyle akcji że jakby chciał to by był prezesem...Oddał kierownicwo człowiekowi z doświadczeniem i po szkole...