• Do poduszki Autor: ~Waldi777propo [83.29.209.*]
    Nie posiadam akcji ,mialem przygode dwudiowa stracile 2-3zeta kupowalem 15-12.troche gralem K-S.Ale jezeli sie myle to prosze mnie oswiecic .Doczytalem sie w DI ,ze Nie wystepuja ograniczenia umowne w obrocie akcjami seriiF .Statut nie wprowadza zadnych ograniczen a ze obowiazek zawiadomienia o pozbywaniu sie akcji powstaje w terminie 4dni roboczych wiec czekam boto mnie ciekawi .Na koniec dla przypomnienia akcje serii F przydzielono w cenie emisyjnej 6 zl,ale pokrytej wkladem niepienieznym.Czyli 3mil akcji x 6 zet to wirtualne 18 000 000 Kto ma akcje serii F odsylam do DI .Mala dygresja dlatego pisze moje BAZGRALY bo dawno nikt mnie tak nie w....Pozdrawiam W....
  • Re: Do poduszki Autor: ~Waldi777propo [83.29.209.*]
    Jezeli pomylilem bohaterow wodospada to stawiam na Patrycje B.Nikt nie ma tylu akcji .Jeszcze pytanie kto to odbiera.
  • Re: Do poduszki Autor: ~Hunterman [91.241.31.*]
    Boergen ma 376100 akcji...to ponad 10% sypanie jest od 2tyg... lock upu nie mają ale info że sprzedają mają obowiązek informować w ciągu 4 dni... jest też opcja że trwało tutaj zbieranie było a teraz spekulacyjny zrzut i odbieranie... schemat sesji jest taki sam od 2 tyg... walnięcie tak z -20% a potem trzymanie na tym poziomie ... in od nowa z czasami przerwami 1 dzień... finałem będzie odcięcie od akcji długim L... no ale to teoria póki nie ma negatywnego info...
  • Re: Do poduszki Autor: ~xxx [89.64.8.*]
    1,5 zł
  • Re: Do poduszki Autor: ~676 [91.192.199.*]
    wartość księgowa na akcje 5,3zł
    nie ma look up na akcje
    rezygnacja członka zarządu
    wyrzucenie prezesa
    który zszedł poniżej progu
    list intencyjny na 26 domów nie wiążący strony a teraz

podajcie co na plus
  • Re: Do poduszki Autor: ~Hunterman [37.47.245.*]
    Nic mi nie wiadomo żeby prezes sypał...nie wiadomo kto wali i z jakiego powodu...Maciej ma tyle akcji że jakby chciał to by był prezesem...Oddał kierownicwo człowiekowi z doświadczeniem i po szkole...
  • Re: Do poduszki Autor: ~Hunterman [37.47.245.*]
    No widzę na FB prezes się pożegnał...rada nadzorcza go jednak odwołała...
  • Re: Do poduszki Autor: ~676 [31.0.59.*]
    Oddanie stanowiska nie ma sensu
  • Re: Do poduszki Autor: ~Ecuś [83.21.157.*]
    I tak będzie wywalać 1,5mio akcji?
[x]
WGPARTNER 0,00% 2,96 2025-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.