• Dobry dzień Autor: ~Obiektywny [91.233.60.*]
    Po ostatnich spadkach na szczęście dzisiaj nastąpił spory wzrost. Czekamy na dobre wiadomości. Dobrego weekendu. Do poniedziałku i liczmy że będzie to dalszy ciąg powrotu do wzrostów.
  • Re: Dobry dzień Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Witaj obiektywny należy nam się trochę oddechu od tych spadków 4,5 roku lawiny starczy. Spekuła do jesieni zrobi z kursem co trzeba , będziemy wynagrodzeni za stracone nerwy ,Jak powiadał mój zmarły tata sucha dupa ryb nie je. Pozdrawiam serdecznie.
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Zen [91.94.28.*]
    W latach 2016-2019 boczniak. Potem mega wzrost przez covid i ATH. Potem spadek i boczniak znów 4 lata. Teraz inne fundamentalne perspektywy. Według mnie, to moja ocena, nie namawiam, każdy gra sam, zbliża się mocny ruch. Czy pod ATH? Nie wiem. Oczywiście Trump i Putin mogą zmienić wszystko.
    Mój cel to 10. Zobaczymy.
  • Re: Dobry dzień Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Zgadzam się Tobą ,widzę potencjał do końca 2026 r 40 zł, może mnie wyśmiejecie ale nie po to inwestujesz w zakład aby kurs latał po 10 zł czy 15 zł . Jak zawsze z pokora i szacun dla wszystkich inwestorów.
    10 to oczywiście nie wszystko... Dla mnie to 1 przystanek. Miłego.
    oRGR na miesięcznym robi (?) medicalg...To tak dla wierzących w kreski i takie tam :)
  • Re: Dobry dzień Autor: ~ktos [91.94.17.*]
    100% to można zarobić na spółkach z WIG20, których kupno jest obarczone znacznie mniejszym ryzykiem niż SVE.

Ponad 100% już jest na CDR. CCC zrobiło 700%.

A Ty chcesz kupować SVE, aby zarobić 100%? Brzmi jak naganianie.
  • Re: Dobry dzień Autor: ~ktos [91.94.17.*]
    Dlaczego uważasz, że 4,5 roku spadków wystarczy? Coś zmieniło się w spółce przez ten czas? Mają już lek, przedstawili inwestora, zrealizowali zawarte 4 lata termu umowy, zaprezentowali molekułę, otworzyli nieużytkowane od ponad roku CBR, uruchomili fabrykę?

Dopóki nie zostanie zrealizowana chociaż jedna z deklaracji, nie zmienię negatywnego zdania o zarządzie tej spółki.
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Klemens [46.151.19.*]
    To po co tu siedzisz??
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Zen [91.94.21.*]
    Możesz mieć swoje zdanie. Ja kupiłem po ok.4 zł. Czekam na 10 zł. To pierwszy przystanek. Co potem, zobaczy się. A ty kup 1 akcję i jedź na najbliższe walne i powiedz to wszystko. Proste.
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Xy [37.248.217.*]
    No to Żeń odjechałeś,co za przemiana aż trudno uwierzyć ,co takiego sie zadziałało ze widzisz 10 zł jako pierwszy przystanek.Po raz ostatni przypomnę że od marca 2020 non stop pisałeś o kursie 50 gr a teraz 10 zł na początek,ho..ho
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Zen [91.94.27.*]
    Mylisz mnie z kimś innym. Masz prawo. Nigdy nie pisałem o 50 gr. A ty sam decydujesz o swoich zakupach. Miłego.
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Klemens [46.151.19.*]
    Jantez czekam na minimum 9zl
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Klaudia [185.141.137.*]
    Czy sprawdź wstecz IP tego co tak pisał, czy się IP pokrywa,też go optymiste, pamiętam
  • Re: Dobry dzień Autor: ~Obiektywny [193.43.77.*]
    To ze wczoraj był dobry dzień nie ma co snuć ceny jaka będzie za akcje. Poczekajmy cierpliwie kiedy uruchomią fabryki i czy produkcja pójdzie na rynki zagraniczne. Na dzień dzisiejszy cieszmy się każdy dzień kiedy jesteśmy na zielonym. Idzie wiosna więc mam nadzieje tej zieleni będzie jak najwięcej. Wczoraj ktoś miał ochotę na zakup 75 tys. akcji, ale nie było chętnego do sprzedaży. Małymi kroczkami do przodu i cierpliwości. Oby tylko zarząd nie robił jakiś głupich ruchów to będzie dobrze.
  • Re: Dobry dzień Autor: ~ktos [91.94.21.*]
    Aby zarząd nie robił głupich ruchów, należałoby wymienić członków. Z tym raczej nie ma szans. Cały czas robią coś dziwnego. Aczkolwiek nasze spojrzenie jest inne. Dla nich te działania nie są dziwne, a ukierunkowane na osiągnięcie korzyści z przyznawanych sobie akcji.
[x]
SNTVERSE -1,20% 2,88 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.