Zapomnij za rok miej wiecej optymistycznie teraz to Ukraina jest ważniejsza i obrona polskich granic a nie wiatr onde oczywiście ale nie tak szybko jak insynuujesz to nie jest teraz najważniejsze
Szerszeń znam ten ból...sprzedać w dołku.
Ale ten ból będzie coraz większy, za chwilę ustawa, kolejne kontrakty i sprzedaż własnych projektów. Szkoda że nie zauważyłeś że wajcha już przełożona w drugą stronę.
Ma osobiście obstawiam w marcu 20+.
Pierwszy tydzień marca to będzie prawdziwa uczta.
Jak byś chciał wiedzieć to kupic mogę za chwilę ale czy to warto zanim ten papier urośnie to mi wzejdą drugie włosy patrzę ze smutkiem Jak to się mieli i czekam na cud bo jak się zacznie wydarzać to może spróbuje na niej coś zarobic czyli kupic na razie jeszcze mnie nie nosi wolę mocniejsze spolki chwilówki są na chwile
Jak zwykle czolowa spolka z niemałym obrotem da zarobić jak glowny indeks siada (onde to kozak z perspektywami od ładnych paru miesiecy) tu się dzieje jak nigdzie się nic nie dzieje
Podoba mi się ta Twoja wytrwałość,niczego jeszcze nie napisałeś z sensem ale za to codziennie jesteś.No ale w końcu każdy ma jakiś swój sposób na życie...nawet takie smutne i pelne żalu jak Twoje:)))