• PÓŁNOC Autor: ~Kumaty [78.30.100.*]
    Po 19 marca zacznie się rajd na PÓŁNOC.Będzie biegun z zorzą polarną..Czekajmy spokojnie i nie sprzedawajmy teraz pochopnie.
    Pozdrawiam cierpliwych.Kumaty.
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~123 [37.30.14.*]
    Co takiego zdarzy się po 19 marca co by miało wskazywać na "biegun z zorzą polarną)? Na razie wiadomo jakiej wysokości jest planowana dywidenda. Czy taka dywidenda uzasadnia wyższą cenę akcji od obecnej? Co więc będzie po 19 marca?
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~JS [46.15.8.*]
    Będzie ogłoszona nowa polityka dywidendowa.
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~123 [37.30.14.*]
    Na czym ma polegać ta "polityka dywidendowa"? Fajnie by było, gdyby dywidenda wypłacana była raz na kwartał. Dywidenda wypłacana raz w roku to zdecydowanie za rzadko.
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~JS [46.15.8.*]
    Niewiele spółek na GPW wypłaca kwartalną dywidendę więc na to raczej bym nie liczył.
    Liczyć natomiast można, że dywidenda będzie ciągle wypłacana i stale zwiększana w zależności od przychodów.
    Spodziewam się pozytywnej reakcji kursu po 17 marca, czas pokaże czy tak będzie. Pole do wzrostów jest.
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~Mikolaj [31.0.78.*]
    Moja średnia cena 7.1 z 3.5 roku jak wpłynie dywidenda za 2024 rok średnia obniży się do 6.6 chyba jestem w raju:)
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~JS [46.15.166.*]
    Orange odkąd płaci dywidendę to dobra bezpieczna spółka.
    U mnie w portfelu jedna z topowych dywidendowych obecnie spółek (oprócz ATC).
  • Re: PÓŁNOC ? Autor: ~JS [46.15.166.*]
    Miało być ATC Cargo, a nie ATC
[x]
ORANGEPL 0,52% 8,96 2025-09-19 17:02:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.