Dnia 2025-02-21 o godz. 11:58 ~Kufel napisał(a): > 180 poszło na śniadanie. A co będzie na podwieczorek? 183?, albo nieprzeciętnie celne strzały,tam gdzie słoneczko nie dochodzi.
Dnia 2025-02-25 o godz. 16:24 ~Kufel napisał(a): > To będziesz miał dużo gazów. > > Ps. Wiedziałem że jak pojawiasz się tutaj na forum to będą wzrosty. Duże wzrosty. Jedziemy Powiem więcej, będę miał tyle gazów, że tego nawet konstytucja ,ani żadna inna ustawa tego nie przewidziała
Cały czas mnie zastanawia dlaczego tak skupiacie się na kursie zamiast na kwotach dywidendy. Większość z nas którzy są ubrani patrzą na kurs raczej drugoplanowo. Fajnie że podskoczy do 2xx lub 3xx bo z czegoś trzeba uciąć dywidendę. Mam wrażenie że na tej spółce kurs może nawet w dłuższym horyzoncie czasowym (10lat) kręcić się w okolicach 2xx bo będą regularne odcięcia.
A może się mylę, oby :)
Vox siedzimy :))) SDS zakopane, szkoda zamrożonej kasy ale gramy dalej !!! Na Scope zajęłam pozycję na kilka razy by skupić taniej niż dzisiejszy kurs i teraz czekam na wzrost. Trzeba się odkuć po SDS
@Mariusz
Jeśli by były regularne dywidendy to by kurs był około 200 musiałyby być około 15, gora 20 zeta rocznie.
Tu prawdopodobnie regularność dywidend będzie mocno zaburzona a jej wielkość trudna do oszacowania.
Osobiście uważam, że kurs tej spółki będzie falował za powiedzmy 3 lata między 300 a 500.
Chyba że coś nie wypali, to wtedy koło 3 do 5 zł :)
Ale jak wypali 3 projekt i będą w portfelu kolejne, to w długiej perspektywie nie zdziwi mnie i ponad 1000. Jako najbardziej optymistyczny z realnych wariantów na rok powiedzmy 2031