• Ciekawe... Autor: ~Niesprzedam [82.139.58.*]
    Ile dzisiaj będzie naganiania?

Tylko trochę czy tak jak wczoraj mega duzo, z zegarkami i znakami drogowymi.

Otwarcie wolumen 5 szt.
  • Ciekawe... Autor: ~miszcz [91.123.188.*]
    Dnia 2025-02-21 o godz. 09:03 ~Niesprzedam napisał(a):
    > Ile dzisiaj będzie naganiania?
    >
    > Tylko trochę czy tak jak wczoraj mega duzo, z zegarkami i znakami drogowymi.
    >
    > Otwarcie wolumen 5 szt.

ciekawa jest twoja rola , zawsze pisałeś wieczorami teraz jakoś pesymistycznie rano , mieli nie otworzyć zakładu jeden a jednak w połowie otworzyli ,miało nie być spredazy w lutym a bedzie więcej rok do roku , ty te akcje masz czy tylko piszesz 5 rok , spółka poukładana tylko własciciel nie ten
  • Re: Ciekawe... Autor: ~Niesprzedam [82.139.58.*]
    Miszczu, moja rola tu jest żadna.
    Pora pisania nie ma znaczenia, a że teraz pesymistycznie, to wynika z tego, że straciłem ostatnią nadzieję, że tu będzie jeszcze dobrze na kursie.
    Akcje mam już 5 rok.
    To prawda właściciel nie ten, przegłosować może wszystko.
    Dnia 2025-02-21 o godz. 09:47 ~Niesprzedam napisał(a):
    > Miszczu, moja rola tu jest żadna.
    > Pora pisania nie ma znaczenia, a że teraz pesymistycznie, to wynika z tego, że straciłem ostatnią nadzieję, że tu będzie jeszcze dobrze na kursie.
    > Akcje mam już 5 rok.
    > To prawda właściciel nie ten, przegłosować może wszystko.

Przecież kurs nie poleci w kosmos przy obecnym popycie i cenach , ty chyba najlepiej o tym wiesz , dopóki średnia cena rękawic kręci się wokół poziomu 9<> 9,5 rentowność zero plus , przy śr. cenach powyżej 10 zaczyna się zarabianie a tego jeszcze brak , do tego spekulacja na parach walutowych prawdopodobnie 0+ , zyski z inwestycji w deweloperkę to przyszłość , pokażą 4 kwartały na plusie kurs będzie lepszy , zapowiedzą dywidendę czy skup dywidendowy pewnie też , marazm trwa .tyle
    Aha, kiedyś chciałem założyć stowarzyszenie akcjonariuszy, ale nie wyszło.
    Jest też grupa na FB, co prawda miała służyć tylko pod założenie tego stowarzyszenia. Grup na FB są chyba 4.

Nawet uruchomienia w części zakładu nr 1 nie potrafią zakomunikować akcjonariuszom czekającym na pozytywne zmiany już 5 rok.
    Na X jakiś mały wpis, dla wielu niewidoczny.

Tak to powinno wyglądać w spółce giełdowej? No nie!

Wolumen 743 szt. Pojechali na weekend już?

Dnia 2025-02-21 o godz. 11:34 ~Niesprzedam napisał(a):
    > Aha, kiedyś chciałem założyć stowarzyszenie akcjonariuszy, ale nie wyszło.
    > Jest też grupa na FB, co prawda miała służyć tylko pod założenie tego stowarzyszenia. Grup na FB są chyba 4.
    >
    > Nawet uruchomienia w części zakładu nr 1 nie potrafią zakomunikować akcjonariuszom czekającym na pozytywne zmiany już 5 rok.
    > Na X jakiś mały wpis, dla wielu niewidoczny.
    >
    > Tak to powinno wyglądać w spółce giełdowej? No nie!
    >
    > Wolumen 743 szt. Pojechali na weekend już?
    >

Ja nie jestem adwokatem diabła , nie wiem jakie maja obowiązki co do espi , mogli powinni ?a nie dali , to nie jest nie była i nie będzie transparentna spółka , od zakładania stowarzyszeń są ci co maja po 3x100k papieru . tyle

No dobra, nie musi być espi, wstarczyłby pandyl na forum bankiera. Po coś ich wynajęli i im płacą.

Skoro podali w odpowiedziach na X info, to co pandyl nie mógł by zamieścić posta na bankierze?

Ciekawe czy ci co maja po 3x100k papiera będę cos robić czy jeszcze z 10 lat czekać.

Wszystkie karty są odkryte.
    Dnia 2025-02-21 o godz. 11:51 ~Niesprzedam napisał(a):
    > Ciekawe czy ci co maja po 3x100k papiera będę cos robić czy jeszcze z 10 lat czekać.
    >
    > Wszystkie karty są odkryte.

Zamiast porozmawiać z Wiesławem czy Moniką zakopać topór , to będą składać kolejne pozwy z których nic nie wynika , a tylko szkodza kursowi . Przecież sprawa prosta zgoda buduje , a Wiesław nie pozwoli sobie na to żeby go opluwali w sądach . Trzeba rozmawiać negocjować , a nie podskakiwać i vetować wszystko . tyle
  • Re: Ciekawe... Autor: ~nina [37.30.16.*]
    Handel zamarł, chyba Donald T wprowadził niepewność . Nawet sternik nie wie ,czy USA to jeszcze ten sam kraj co ostatnio.
    Dnia 2025-02-21 o godz. 12:37 ~nina napisał(a):
    > Handel zamarł, chyba Donald T wprowadził niepewność . Nawet sternik nie wie ,czy USA to jeszcze ten sam kraj co ostatnio.

E tam zamarł gdyby nie obsługujący konto wiesia taki byłby normalny , może chłopaki z bosia maja wyjazdowe szkolenie w górach , zasięgu nie mają , kto tu ma sprzedawać pytam kto , a że kupujacych brak jest jak jest .
  • Trzeba było myśleć, wtedy gdy pokazywałeś swoje moralne i etyczne Autor: ~Merit [83.28.144.*]
    Dnia 2025-02-21 o godz. 12:12 ~miszcz napisał(a):
    > Dnia 2025-02-21 o godz. 11:51 ~Niesprzedam napisał(a):
    > > Ciekawe czy ci co maja po 3x100k papiera będę cos robić czy jeszcze z 10 lat czekać.
    > >
    > > Wszystkie karty są odkryte.
    >
    > Zamiast porozmawiać z Wiesławem czy Moniką zakopać topór , to będą składać kolejne pozwy z których nic nie wynika , a tylko szkodza kursowi . Przecież sprawa prosta zgoda buduje , a Wiesław nie pozwoli sobie na to żeby go opluwali w sądach . Trzeba rozmawiać negocjować , a nie podskakiwać i vetować wszystko . tyle

wartości, a nie teraz, gdy mówisz o zakopywaniu toporu, zgodzie i budowaniu.
    To nie akcjonariusze mniejszościowi wykopali topór i nie chcieli budować w zgodzie.
    To Ty zrobiłeś i poniesiesz konsekwencje tego że zamiast myśleć głową przed rozpocząłeś wojnę i zaczynasz myśleć po i że "Wiesław nie pozwoli sobie na to żeby go opluwali w sądach".
    Teraz to masz szansę na zgodę, budowaniu i i zakopywaniu, gdy:
    1/ Publicznie przeprosisz i zapowiesz (oświadczysz) , że zaproponujesz skup akcji własnych, dla wszystkich, którzy chcą wyjść z inwestycji po 200 zł. oraz to, że w tym skupie nie weźmiesz udziału Ty i Twoje słupy ze spółek zależnych Mercatora.
    i
    2/ publicznie oświadczysz, że będziesz realizował strategię dzielenia się z akcjonariuszami dywidendą 50% zysku netto, a skup akcji własnych będzie za Twoje prywatne pieniądze uzyskane z dywidend, a nie kosztem Spółki i na koszt akcjonariuszy mniejszościowych Spółki.

• Trzeba było myśleć, wtedy gdy pokazywałeś swoje moralne i etyczne Autor: ~miszcz [91.123.188.*]
    Dnia 2025-02-21 o godz. 12:55 ~Merit napisał(a):
    > Dnia 2025-02-21 o godz. 12:12 ~miszcz napisał(a):
    > > Dnia 2025-02-21 o godz. 11:51 ~Niesprzedam napisał(a):
    > > > Ciekawe czy ci co maja po 3x100k papiera będę cos robić czy jeszcze z 10 lat czekać.
    > > >
    > > > Wszystkie karty są odkryte.
    > >
    > > Zamiast porozmawiać z Wiesławem czy Moniką zakopać topór , to będą składać kolejne pozwy z których nic nie wynika , a tylko szkodza kursowi . Przecież sprawa prosta zgoda buduje , a Wiesław nie pozwoli sobie na to żeby go opluwali w sądach . Trzeba rozmawiać negocjować , a nie podskakiwać i vetować wszystko . tyle
    >
    > wartości, a nie teraz, gdy mówisz o zakopywaniu toporu, zgodzie i budowaniu.
    > To nie akcjonariusze mniejszościowi wykopali topór i nie chcieli budować w zgodzie.
    > To Ty zrobiłeś i poniesiesz konsekwencje tego że zamiast myśleć głową przed rozpocząłeś wojnę i zaczynasz myśleć po i że "Wiesław nie pozwoli sobie na to żeby go opluwali w sądach".
    > Teraz to masz szansę na zgodę, budowaniu i i zakopywaniu, gdy:
    > 1/ Publicznie przeprosisz i zapowiesz (oświadczysz) , że zaproponujesz skup akcji własnych, dla wszystkich, którzy chcą wyjść z inwestycji po 200 zł. oraz to, że w tym skupie nie weźmiesz udziału Ty i Twoje słupy ze spółek zależnych Mercatora.
    > i
    > 2/ publicznie oświadczysz, że będziesz realizował strategię dzielenia się z akcjonariuszami dywidendą 50% zysku netto, a skup akcji własnych będzie za Twoje prywatne pieniądze uzyskane z dywidend, a nie kosztem Spółki i na koszt akcjonariuszy mniejszościowych Spółki.
    >

Popieram takie rozwiązanie , ale z tym do Wiesława nie do mnie , ja jestem drobnym akcjonariuszem drobnym i nie mieszkam pod wieliczką a filozofa znam ze zdjęć .tyle
[x]
MERCATOR 0,00% 52,70 2026-04-13 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.