• cersanit Autor: ~ggggggg [77.112.25.*]
    co sądzicie o cersanicie??? dziwnie zachowuje sie na fixingu-- warto go kupić????????????????????????????????????????????
  • Re: cersanit Autor: ~johny [93.105.55.*]
    ja kupiłem.wkrótce wynikii za pierwsze półrocze, i myślę,że scenariusz ze stratą jaki miał miejsce w pierwszym kwartele się nie powtórzy.Jeśli podany komunikat z 14.07 o sprzedaży jaka miała miejsce w czerwcu jest prawdą, to daje w miarę dobre fundamenty do tego aby wejść w ten papier (wystarczy zerknąć na wykres, po tym komunikacie poszła świeca na ponad 13 PLN -oczywiście z małymi korektami po drodze).co do fixu, cuż nie doszukiwałbym się tu jakiś spisków-kurs rzeczywiści na zakończenie sesji czasami pikuje, ale cuda to dzieją się raczej na innych walorach.
  • Re: cersanit Autor: ~ggggggg [77.112.213.*]
    dzieki JOHNY-zaobserwowac warto!!! moim zdaniem jak idzie barlinek to Cersanit ten sam wlaściciel!!! zobaczymy nie -długo. pozdro
  • Re: cersanit Autor: ~ttbb [90.141.119.*]
    papier ok . kurs już dawno oscylował by w granicach 15zł . tylko jakiś "cieć" czytaj grubas... wywala na fixingu niezliczone ilości papieru ... ile tego jeszcze ma - niewiadomo
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.