Jakie tutaj są agresywne działania :) arkusz jest pusty buja kursem ale trochę to nie wypada takie bujania robić przed jakimiś squezzeami czy wezwaniami. Ja osobiście zostaje na papierze bo w tej chwili jest panika widać ulica wyrzuca która kupowała od tygodnia a koszyki są pozabierane
Tutaj ulica sprzedawała dzisiaj w popłochu. Ale tak jak pisze trochę to nie przystoi aby robić takie ruchy na kursie przed najwazniejszymi rozstrzygnięciami. Mógł kurs być trzymany dalej ale najwidoczniej ponownie Boss chciał ukarać spekulantow
Wygląda że jutro 14 zł czyli ponad 50,% od szczytu a dziś od szczytu 33%w plecy macie to przy tych waszych milionach akcji to niż całkiem fajnie jesteście w plecy a z każdym dniem straty będą wyższe to mówię wam ja a znam ten rynek
Dobrze że sprzedałeś we wtorek po 28.9 , teraz kupisz po 7.50 i znowu będziesz grubo zarobiony. Uwielbiam twoje merytoryczne wpisy , że chce ci się czas marnować będąc tak zarobionym inwestorem i jeszcze martwisz się o innych . Powinieneś nick zmienić na Robin Hood
Nie martwię się o innych tylko pomagam i nie widzę w tym nic dziwnego no ale wiem wy jesteście tak zawiśnie że wam szkoda no coś statystyczny Polak z ciebie