• Czemu zasypujecie? Autor: ~Carlitos [157.157.164.*]
    Czemu ktoś już wywala i nie da urosnąć temu więcej? Dajcie się pozbyć tego po większym kursie
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    Spokojnie… cierpliwości, tu dopiero się zaczyna
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2025-02-20 o godz. 16:38 ~Carlitos napisał(a):
    > Czemu ktoś już wywala i nie da urosnąć temu więcej? Dajcie się pozbyć tego po większym kursie

nie taka to prosta sprawa coś zarobić na lubelskiej 'perełce' ,....
    prywatnie radzę korzystać z okazji , pozbyć się i odrobić straty na czymś innym , ostatnio było w czym wybierać (np.COAL, SDG)
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~Jaczeks [94.254.231.*]
    Spokojnie wywaliłem trochę żeby dokupić lube mam tego sporo jeszcze
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~pal [31.183.158.*]
    Tutaj właścicielom nigdy nie zależało na wzroście wyceny, wręcz przeciwnie. O ile dobrze pamiętam value fiz czyli pośrednio AB zasypywał zawsze wszystkie wzrosty chociaż chyba na wyższych poziomach. Przecież spółce kasy nie brakuje, pożycza kase innym podmiotom, skupuje akcje Wikany, a wartość księgowa to chyba sporo powyżej 3 zł, więc tutaj dobrze się dzieje od lat tylko właściciele "niegiełdowi", jakby byli tutaj za karę.
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~Jaczeks [94.254.231.*]
    Zobacz co się dzieje na lubej i zrębie i nie chodzi tylko wzrosty ale obroty jak tutaj będą takie obroty to i kurs poszybuje pozdrawiam
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: cmpunk [31.61.245.*]
    Dnia 2025-02-20 o godz. 18:42 ~pal napisał(a):
    > Tutaj właścicielom nigdy nie zależało na wzroście wyceny, wręcz przeciwnie. O ile dobrze pamiętam value fiz czyli pośrednio AB zasypywał zawsze wszystkie wzrosty chociaż chyba na wyższych poziomach. Przecież spółce kasy nie brakuje, pożycza kase innym podmiotom, skupuje akcje Wikany, a wartość księgowa to chyba sporo powyżej 3 zł, więc tutaj dobrze się dzieje od lat tylko właściciele "niegiełdowi", jakby byli tutaj za karę.

Coś w tym jest. Ale nie mogą w nieskończoność zasypywać wzrostów, bo stracą kontrolę nad spółką, juz kiedyś było ryzyko wrogiego przejęcia.
    A Sanwil w pierwszej dekadzie 21 wieku był wyceniany w okolicach nawet 470 baniek. A dziś... 26.
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~jw [5.184.228.*]
    Czy cempkowi tym razem uda się zejść z haka? Czy sprzeda swój bezcenny chomikowany kilkanaście lat papier? Tyle pytań...
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: ~J-23 [31.61.235.*]
    Tak jak pisałem (i to już NIE raz) co bardziej rozgarnięci wywalają na każdej podbitce ,.....
  • Re: Czemu zasypujecie? Autor: cmpunk [31.61.252.*]
    Dnia 2025-02-24 o godz. 10:56 ~J-23 napisał(a):
    > Tak jak pisałem (i to już NIE raz) co bardziej rozgarnięci wywalają na każdej podbitce ,.....

Tak. Po 22 akcje. No to są gracze twojego kalibru x-D.
[x]
SANWIL 2,28% 1,34 2026-05-19 15:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.