• ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [95.40.59.*]
    pozdrawiam akcjonariat! piekna sesja dzisiaj...
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~lucek [86.166.169.*]
    Pozdrawiam również! I czekam na dalsze wzrosty!!!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~koles [77.254.68.*]
    macie szczescie ze jestem z wami . jazda na maxa dopiero sie rozpoczela . pozdro
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~bb [89.27.70.*]
    Pompujcie balona, na zdrowie. Jazda w dol bedzie jeszcze ciekawsza... ja poczekam i w piatek kupie po 6.50 :)
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~bb [10.160.108.*]
    Gepeto - i jak z otwarciem: gdzie to 8.50? Domyslam sie, ze jestes pierwszym ktory dzisiaj wywala...
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [77.115.42.*]
    jestes chyba ciut głupi gram na ipopemie od debiutu, a zarząd to moi znajomi! trzym sie!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~bb [89.27.70.*]
    z ocena kto jest glupi troche poczekajmy... dokupuj smialo!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [95.40.115.*]
    ja juz mam ten walor i nie musze dokupowac! stąd chyba z tą głupotą mam racje, bo nie rozumiesz co napisałem! masz kwitek czy chciałbys miec?
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~bb [10.160.108.*]
    No i jak? Ciagle 8.50 na otwarciu?
    Kto tu jest glupi bo juz nie pamietam... :>

Jedno mnie dziwi, bo rozumiem, ze naganiasz, jako ze masz akcje. Ale dlaczego nie mozna robic tego w sposob kulturalny? Obrazasz mnie, kolego, bez powodu. Mam inne zdanie i jak na razie sie potwierdza.

Akcje mialem, sprzedalem na gorce i poczekam, az beda w promocji - juz niedlugo. Gram z trendem i tyle. Ty grasz inaczej - spoko. Twoj wybor, po to jest forum, aby dyskutowac. Nie widze powodu, aby siebie nazywac glupkami.

BTW: zauwazylem, ze jest to czesty polski zwyczaj, ze ludzie chowaja kulture do kieszeni kiedy pisza na forach. Szkoda... Niemniej gepeto: pozdrawiam serdecznie! Uwazam, podobnie jak i Ty, ze IPOPEMA to ciekawa spolka, bede ja mial w portfelu, ale po dobrej cenie.
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [77.113.63.*]
    Ipopema nagle nie mogła się wyrwać z ogólnej korekty. Powinieneś o tym wiedzieć, a zarzucasz mi że nie było 8.50 na open. Słabiutkie to. Zapewniam Cię, że spokojnie w tym tygodniu tam zabrnie.
    Słuchaj no Stary! Popatrz na swój pierwszy wpis w tym wątku i zastanów się czy coś mądrego powiedziałeś. Teraz piszesz, że społka jest ciekawa, a wcześniej mówiłeś o "pompowaniu balona". Konsekwencja? Chyba nie bardzo. Stąd napisałem oczywiście może troche impulsywnie, że jesteś głupi. A tu nagle taka miła wypowiedz. Ja też pozdrawiam i życzę sukcesów w inwestowaniu, graniu itp!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [77.114.27.*]
    radze sie przyglądać tej spolce przez nast kilka sesji! może być gorąco! urosła w kilka dni prawie 30% i nikt nie chce realizować zysku. wcześniejsze ruchy na kwitku są kolejnym argumentem do mocnego wybicia! pozdrawiam akcjonariuszy!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~sakul206 [89.79.182.*]
    dokładnie zgadza się! ja tu siedze od debiutu i jeste bardzo dobrej myśli!!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [77.113.167.*]
    bb masz koszyk nastawiony na 6.50? to zbieraj!
  • Re: ipopema! to początek! Autor: ~gepeto [77.113.167.*]
    ktoś bardzo chce miec ten kwit, ale ma czas! nie wysypywać się chłopaki! trzymajcie sie dzielnie!
[x]
IPOPEMA 6,57% 3,08 2025-10-02 15:59:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.