Nie macie problemów z komentowaniem? Ja mam taki problem ze nie mogę opublikować dwóch i więcej komentarzy po sobie, czasem przejdzie ale ostatnio prawi niemożliwe. Zgłaszałem to ale bez reakcji. Oczywiście komentarze są zgodne z zasadami publikowania. Generalnie mam wrażenie że jest mniejszy ruch na forach ... Macie podobne doświadczenia?
jest podpiete AI jako moderator, i mozesz pisac jakis sensowny komentarz, zgodny z zasadami, z wlasciwym jezykiem (bez niecunzaralnych slow) i albo wejdzie albo nie... ogolnie ten portal zaczyna ladowac coraz wiecej agresywnych reklam i ograniczac wolnosc slowa (i nie mam na mysli blokowania wpisow niecenzerulanych itp, tylko normalna dyskusje). Skonczy sie tym, ze nikt tu nie bedzie pisac - a sa alternatywne serwisy. Juz widac mnijsza ilosc wartosciowej merytorycznej dyskusji, bo jak masz cos pisac, a potem albo wejdzie albo nie taki post, to po co tracic czas?
powyzszy post pisalem 3 razy, bo moderator AI mial problem ze slowem "jezyk" pisany z polskimi literami... normalnie tak niecenzurtalne slowo, ze az powinno byc zakazane!
moderator AI, to i tak pol biedy... Przez jakies dwa dni testowali reklamy pelnoekranowe, ktore musialy sie wyswietlic 5s albo wywalalo ze strony... mialem tak po kazdym przejsciu na podstrone.. Przyznam, ze zrobilem sobie przerwe od tego serwisu na 3-4 dni. Na razie chyba zrezygnowali z pomyslu bo dotarlo, ze jak to zostawia to sobie wszyscy uzytkownicy zrobia urlop od serwisu ale juz na dobre... Chyba kasy im brakuje, stad takie "madre" pomysly... To AI ma inteligencje 3 letniego dziecka, biorac pod uwage jakie tresci mi usuwalo...