• Kiszonka Autor: ~Nowy [212.2.96.*]
    Teraz będzie kiszonka przez dwa lata albo i dłużej.
  • Re: Kiszonka Autor: ~PodAd [83.6.208.*]
    Skąd wy się tu bierzecie, bez pojęcia… dopóki nie było Internetu to tylko rodzina wiedziała żeś d…
  • Bzdura Autor: ~Nowy [89.64.91.*]
    Nie dość że ktoś próbuje mi podebrać nick to jeszcze straszne bzdury pisze. Tydzień, dwa dłużej, korekta o 3 grosze, niewiele to zmienia. Ten poziom jest wyzbierany, premiery są za rogiem. Przebicie 50gr i droga na 1 PLN to kwestia (dość krótkiego) czasu. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Bzdura Autor: ~Obserwator [217.96.140.*]
    Dnia 2025-02-20 o godz. 12:47 ~Nowy napisał(a):
    > Nie dość że ktoś próbuje mi podebrać nick to jeszcze straszne bzdury pisze. Tydzień, dwa dłużej, korekta o 3 grosze, niewiele to zmienia. Ten poziom jest wyzbierany, premiery są za rogiem. Przebicie 50gr i droga na 1 PLN to kwestia (dość krótkiego) czasu. Pozdrawiam cierpliwych.

ojej leszczykowi ukradli nicka :) ale się narobiło ? tu nie ważne kto pisze !!! ważne co pisze !!! Ja np. nigdy nie patrzę nawet jaki jest podpis leszcza ? bo podpis nic tu nie znaczy !!!
  • Re: Bzdura Autor: ~Zigi [89.64.87.*]
    Jeden leszcz uświadamia drugiego leszcza a ja mówię,że dziś będzie,tylko zieleń,
  • Re: Bzdura Autor: ~123 [31.0.94.*]
    Tylko zieleń powiadasz? Może kupisz to się zrobi ? ...
  • Re: Bzdura Autor: ~Obserwator [217.96.140.*]
    Dnia 2025-02-21 o godz. 08:17 ~Zigi napisał(a):
    > Jeden leszcz uświadamia drugiego leszcza a ja mówię,że dziś będzie,tylko zieleń,

to proste kmiotku że tu tylko pismaki leszcze ? a może nawet niekturzy tylko pismaki, takie jaty właśnie zaklinacze :)
  • Re: Bzdura Autor: ~Inwest [89.64.115.*]
    Narazie to widać przerzucanie z wora do wora
  • Re: Bzdura Autor: ~Zigi [89.64.87.*]
    No i co kmiotku zielono czy nie wszystkie mądrości pozjadałeś
  • Re: Bzdura Autor: ~takmysle [83.7.197.*]
    Dnia 2025-02-21 o godz. 10:46 ~Zigi napisał(a):
    > No i co kmiotku zielono czy nie wszystkie mądrości pozjadałeś

myśle że masz problem z rozpoznawaniem kolorów ,gdzie ta niby zieleń ?????????????????
[x]
3RGAMES 0,00% 0,88 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.