• Dzieci w piaskownicy Autor: ~AniaOne [46.205.192.*]
    Już niedługo bedzie wyceniana powyżej 2 zł, a leszcz dalej zostanie leszczem....
  • Re: Dzieci w piaskownicy Autor: ~ss [89.64.49.*]
    z jakiego powodu? Przelicz lepiej backlog - nie wiem co wycena ta spolke nawet po takiej cenie jak dzis
  • Re: Dzieci w piaskownicy Autor: ~ja [78.8.55.*]
    Dnia 2025-02-20 o godz. 13:17 ~ss napisał(a):
    > z jakiego powodu? Przelicz lepiej backlog - nie wiem co wycena ta spolke nawet po takiej cenie jak dzis

Napisał chłopczyk, który nie zna spółki i właśnie sprzedał w nadziei na zrobienie kółka. Pewnie później po odkupieni taniej będziesz skrobał co innego w samych pozytywach. Żal takich typów czasami się robi.
  • Re: Dzieci w piaskownicy Autor: ~Ss [31.0.90.*]
    Lepiej napisz czy obliczyłes, bo ja nie widzę powodów czemu ta firemka miała by kosztować tyle jak backlog taki co jakiś czas temu. Wycena jak widać to powoli koryguje...
  • Re: Dzieci w piaskownicy Autor: lada.gd [147.161.147.*]
    Popatrz jakie tu są transakcje. Ludzie kupują lub sprzedają po 2 akcje. Nigdy tu nie zarobisz bo nie sprzedasz tych akcji nikomu. Chyba, że interesuje Cię zysk rzędu 500 zł.
  • Re: Dzieci w piaskownicy Autor: ~ja [78.8.55.*]
    Marudów jest coraz więcej, czyli gra się powoli zaczyna rozkręcać. To aż cieszy oko. Na Mirbud też dawniej pojawiały się głosy negatywne, a później przerodziło się to w szał zakupów.
[x]
EKOBOX 2,52% 1,22 2025-10-10 16:35:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.