Pisząc grzecznie po pierwsze będziesz liczył na to ze ustawa wejdzie po zaprzysiężeniu prezydenta środek maja po drugie sa ważniejsze sprawy od wiatrakow (zbrojenie polski) po trzecie zanim ustawa wejdzie minie dużo czasu po czwarte jak mam się mielić z chaosem z tak beznadziejna spolka bez perspektyw na plus (zobacz wig20)ile urósł a zobacz swoją nadzieję to ci się refleksja sama nasunie (wstecz o 1rok)
Daj ci boże tych wzrostów na chossie na parkiecie nie zarobiłeś a a myslisz ze jak będą spadki nawet w korekcie dużych spółek to raptem onde będzie rosło ewenement gdzie podstawy zdrowego myslenia gdzie kontrakty i zachęta żeby ten walor kupic tu jest tylko czysta spekulacja kupisz po 7 sprzedaż po10.5 i tyle w temacie jak zdążysz
To kupuj mnie 10 nie bawi poczekamy zobaczymy 9 to mój pułap żebym jeszcze raz spojrzał w tym kierunku a żebym kupił to napewno nizej trzy miesiące się z tym męczyłem i nie widzę w tym nic fajnego inwestując chajs po prostu trzeba myśleć ja dałem d.... więc na te akcje już się nie dam wkręcić chyba ze spekulacyjnie wszystko dało zarobić tylko nie ten pazdziez i to się szybko nie zmieni
Czekam patrzę i dalej nic ciekawego nie widzę obroty mizerne zainteresowanie żadne chyba ze ten walor trzeba mieć żeby mieć czym telefon naładować ale to chyba nie wcześniej jak w 2030 roku jak bym chciał się mrozić na dłuższy czas z pieniążkami to i owszem walor nie z tej ziemi perspektywiczny na długie lata jak najbardziej do przodu ale są inwestycje które szybciej niż w przestrzeni długich lat przynoszą normalne profity i mniej ryzykowne jak onde
Ujawnienie opóźnionych informacji poufnych dotyczących ustalenia warunków komercyjnych umowy o generalne wykonanie inwestycji polegającej na budowie farmy fotowoltaicznej o łącznej mocy zainstalowanej 29 MW oraz zawarcia tej umowy....