O jakiej korekcie piszecie, spółka w trendzie spadkowym, przez ostatni miesiąc mieliście korektę, teraz to jest powrót do trendu. Myślicie że złapaliście dołek? Dołki to dopiero będą..
W ciągu miesiąca spółka zyskała 30%. Mówię o korekcie we wzrostach w drodze na 600zł. Ja zarządziłem tę korektę i ją teraz odwołuje. Pozdrawiam i jedziemy dalej.
Dnia 2025-02-19 o godz. 20:31 ~Jw napisał(a): > W ciągu miesiąca spółka zyskała 30%. Mówię o korekcie we wzrostach w drodze na 600zł. Ja zarządziłem tę korektę i ją teraz odwołuje. Pozdrawiam i jedziemy dalej.
Wy się nigdy nie nauczycie. Trend spadkowy, korekta była wzrostową i się kończy. Ewentualnie jest zmiana trendu i po pierwszej fali wzrostowej będzie korekta spadkowa. W obu wariantach teraz spadki, różnica tylko będzie w ich głębokości. Te dwie świece to dopiero zmiana biegu. Czy Wy myślicie, że tak będzie dzień w dzień rosło do 600 pod przełożoną drugi raz na niewiadomo kiedy premierę po odpisie straty na skasowanym projekcie, który miał dać spółce przychód na rozwój? The alters jak się uda to pozwoli przetrwać. Jak się nie uda to mogiła. Nie ma już koła ratunkowego w postaci trzeciego projektu P8
Z długoterminowego trendu spadkowego już dawno wyszliśmy znafco, to korekta w trendzie wzrostowym i to silnym. Ale rozumiem, chciałbyś dokupić niżej, bo przecież nie przyszedłeś bezinteresownie ostrzec ludzi
Trochę AT: na 220 PLN jest 61% zniesienia z ostatniego spadku. Żeby dalej urosło gdzieś tak do 250pln musiałaby być pokonana granicą 220pln. A tu idealnie odbiliśmy się akurat w tym newralgicznym punkcie. Ktoś tu sobie gra bardzo technicznie. A wy sobie robicie co chcecie. Tylko potem żeby nie było płaczu, że to mityczne shorty wszystko zrujnowały albo inicjatywy społeczne "blokujemy akcje na 600+" i inne te bzdury dla niedouczonych.
Drobne info z Ortexu: https://x.com/GPW_Trader2022/status/1892916540741218620/photo/1 Ostatnie spadki spowodowane WYŁĄCZNIE przez szortujących, bez żadnego związku z działalnością spółki, informacjami rynkowymi, i ceną gęsiego smalcu.
Czekamy na: - informacje o rocznych wynikach w kwietniu (po premierze FP2 wyniki sprzedaży z IV kwartału) - premierę The Alters, które zapowiada się świetnie - dodatek do FP2? (niezapowiedziany, ale mogą przecież wrzucić trochę treści, którą pewnie wycięli w produkcji bo przecież premierę trzeba było dowieźć) - spółka posiada środki własne.
Powyższe informacje są wyłącznie dla obecnych i przyszłych akcjonariuszy - reszta i tak nie czyta tylko ssie kciuk w celu wyprodukowania posta.