nie sila papieru tylko glupota tych co dali sie podpuscic spekule. Przeciez od kilku lat nikt tutaj nie widzial zadnego sprawozdania. Z krowami podobno tez licho bo na miny weszly
Zaprawdę powiadam Wam... Włączcie sobie wykres liniowy, z interwałem dziennym od lipca 2021 do dziś. I życzę powodzenia. Ja się załapałem wtedy na wciśnięcie komuś tych dziesiątek tysięcy akcji, które kupiłem średnio po 50 groszy między końcówką 2017, a 2018. Drugi raz nie sądziełem, że to tu zobaczę, chociaż w grudniu zastanawiałem się czy nie wziąć po 1,30 z 50 tysięcy akcji. Można było. Jak widać łykacze drogich akcji nadal są na GPW. Miłego wieczoru. P.S. I życzę Wam, żeby marzenia po 40 PLN ziściły się szybko. Naprawdę dobrze życzę.
Dnia 2025-02-19 o godz. 19:59 ~Zawisza napisał(a): > Zaprawdę powiadam Wam... Włączcie sobie wykres liniowy, z interwałem dziennym od lipca 2021 do dziś. I życzę powodzenia. > Ja się załapałem wtedy na wciśnięcie komuś tych dziesiątek tysięcy akcji, które kupiłem średnio po 50 groszy między końcówką 2017, a 2018. Drugi raz nie sądziełem, że to tu zobaczę, chociaż w grudniu zastanawiałem się czy nie wziąć po 1,30 z 50 tysięcy akcji. Można było. Jak widać łykacze drogich akcji nadal są na GPW. Miłego wieczoru. > P.S. I życzę Wam, żeby marzenia po 40 PLN ziściły się szybko. Naprawdę dobrze życzę. >
Trzeba było więcej minusów wklepać. Jutro zjazd na 2,20 tak to widzę. Ciao i słuchajcie dalej tych co mówią językiem typu "Pompa". Dalej życzę tu 40 PLN :).