• Pięknie wybronili Autor: ~Eryk [5.173.218.*]
    Panikarze oddali ,przed nami ostra jazda
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Mig [89.151.22.*]
    Tak tak. Przed wami kolejna jazda. Jutro ostro w dół. Otwórz spadochron
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Eryk [5.173.218.*]
    Co to jest spadek 3 procent przy wzroście wczoraj 30,siła papieru niekwestionowana
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~re [31.0.1.*]
    nie sila papieru tylko glupota tych co dali sie podpuscic spekule. Przeciez od kilku lat nikt tutaj nie widzial zadnego sprawozdania. Z krowami podobno tez licho bo na miny weszly
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Zawisza [89.64.72.*]
    Zaprawdę powiadam Wam... Włączcie sobie wykres liniowy, z interwałem dziennym od lipca 2021 do dziś. I życzę powodzenia.
    Ja się załapałem wtedy na wciśnięcie komuś tych dziesiątek tysięcy akcji, które kupiłem średnio po 50 groszy między końcówką 2017, a 2018. Drugi raz nie sądziełem, że to tu zobaczę, chociaż w grudniu zastanawiałem się czy nie wziąć po 1,30 z 50 tysięcy akcji. Można było. Jak widać łykacze drogich akcji nadal są na GPW. Miłego wieczoru.
    P.S. I życzę Wam, żeby marzenia po 40 PLN ziściły się szybko. Naprawdę dobrze życzę.

• Re: Pięknie wybronili Autor: ~Zawisza [89.64.72.*]
    Dnia 2025-02-19 o godz. 19:59 ~Zawisza napisał(a):
    > Zaprawdę powiadam Wam... Włączcie sobie wykres liniowy, z interwałem dziennym od lipca 2021 do dziś. I życzę powodzenia.
    > Ja się załapałem wtedy na wciśnięcie komuś tych dziesiątek tysięcy akcji, które kupiłem średnio po 50 groszy między końcówką 2017, a 2018. Drugi raz nie sądziełem, że to tu zobaczę, chociaż w grudniu zastanawiałem się czy nie wziąć po 1,30 z 50 tysięcy akcji. Można było. Jak widać łykacze drogich akcji nadal są na GPW. Miłego wieczoru.
    > P.S. I życzę Wam, żeby marzenia po 40 PLN ziściły się szybko. Naprawdę dobrze życzę.
    >

Trzeba było więcej minusów wklepać. Jutro zjazd na 2,20 tak to widzę. Ciao i słuchajcie dalej tych co mówią językiem typu "Pompa". Dalej życzę tu 40 PLN :).
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Er [46.112.112.*]
    Jutro na ukraińskich będzie zieleń
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Mig [85.222.27.*]
    A nie mówiłem. Jutro lekko na plus. Moi parafianie.
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Gregor [178.43.242.*]
    Tutaj polityka rządzi i ona spowodowała ostatnią jazde. Wg mnie, jeżeli podpiszą umowe, ruszy to ponownie do góry.
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Er [164.127.206.*]
    Słuchacie informacji możliwe że nawet dziś mogą podpisać umowę to poniedziałek otwarcie 5 zl
  • Re: Pięknie wybronili Autor: ~Bolo [89.64.122.*]
    5 zł będzie ok 5 minut i znowu widły na 7 zl
    USA się trochę ugięły w warunkach umowy i wiele wskazuje na to, że jeszcze w tym, lub najdalej w przyszłym tyg. podpiszą. Więc pozostało czekać.
    https://www.rp.pl/dyplomacja/art41841861-ukraina-jednak-podpisze-umowe-ws-surowcow-z-usa-nowe-doniesienia
[x]
MILKILAND -0,82% 1,81 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.