• VERBICOM ====== ZBIERACZ PODNOSI KURS ?????? Autor: ~KTOŚ ZBIERA !!!! [83.20.239.*]
    Od kilkunastu sesji widzę podejrzane ruchy. Zapory poustawiane z prawej i cały czas pod nimi cokolwiek się pojawi jest wygarniane i zbierana. Podaż słabnie więc dziś podnieśli skup. Czy to może być przygotowanie do wybicia pod przejęcie o którym mówi się w raporcie ?
    Czy to będzie kolejna pompowana spółka z NC ? Radzę poobserwować kilka dni, coś się tu chyba wydarzy !!!
    Parę kilo kontrolnie warto posiadać
  • Re: VERBICOM ====== ZBIERACZ PODNOSI KURS ?????? Autor: ~cd [83.20.239.*]
    Obroty rosną, coś się będzie działo :) Czuję, że 2 zł będzie szybciej niż się wydaje :)
  • Re: VERBICOM ====== ZBIERACZ PODNOSI KURS ?????? Autor: ~cdn [83.20.239.*]
    Niezłe jaja :) Teraz przyjrzałem sie zleceniom w arkuszu. Zobaczcie jak sprytnie ktoś symuluje podaż w kilku grupach zleceń (patrzcie na czas i wolumeny !) Oprócz tego nie ma już dosłownie nic w arkuszu. Ten straszak na 1,04 rano jeszcz stał na 1,02 - podnieśli go wyżej niedawno jak zgarnęli podaz na 1 i 1,01. Cwaniaki. mają już prawie wszystkie akcje ! Teraz sobie wyobraźcie co tu się będzie działo jak cofną całą symulowaną podaż ! Nie będzie już nic na sprzedaż ! Wycofuję się z pytania czy będzie tu 2 zł ! Pytam czy jest możliwe powtórzenie drągowskiego ? 15-20 zł ? Przy tak pustym arkuszu i wyzbieranym papierze ? Oj , będzie się tu działo. Jakiś zapalnik tylko w postaci infa niech się pojawi ! Ja już chyba wiem pod co to jest wyzbierane ! Dlatego mówię tylko - wrzesień 10 zł ?!
    1,04 ......... 5000 ......... 12:28:43

1,08 ......... 5000 ......... 08:57:48
    1,09 ......... 5000 ......... 08:57:31
    1,10 ......... 7000 ......... 08:57:08

1,19 ......... 4000 ......... 15:40:04
    1,29 ......... 4000 ......... 15:40:58
    1,49 ......... 4000 ......... 15:43:26

1,60 ......... 100 .......... 07:09:47
    1,70 ......... 400 .......... 07:09:45
    1,95 ......... 1000 ......... 07:09:45
    2,70 ......... 1000 ......... 07:09:45

Oj symulanci , symulanci :) Widać was jak na dłoni ;)
  • Re: VERBICOM ====== ZBIERACZ PODNOSI KURS ?????? Autor: ~8888 [83.20.239.*]
    vol 8888 :)
    Na razie się bawią, ciekawe kiedy kurs wypali na 50-100% :)
  • Re: VERBICOM ====== ZBIERACZ PODNOSI KURS ?????? Autor: ~pepesza [80.51.140.*]
    To sobie pogadałeś sam ze sobą :D

Ale fakt jazda sie kroi, spółka niegrana i papiera jak na lekarstwo :D
  • Re: VERBICOM ====== ZBIERACZ PODNOSI KURS ?????? Autor: ~technik [83.20.215.*]
    Technicznie, gdyby się wybił ponad 1,15 to ostatecznym testem będzie pokonanie okolic 1,35 Powyżej tego nie ma już technicznych oporów, a skoro sky is limit to kto wie dokąd to doleci ? :)
    Wydaje mi się, że sygnałem do mocnego wybicia będzie ściągniecie straszaków w okolicy 1,10. Albo zrobi to sam spekulant, albo ktoś mu to ściągnie i pojedzie wysoko !
    Patrzeć ! Może być ciekawie !
  • czy zbieracz to ten co kupił wczoraj akcje za 100 zł przez cały dzień Autor: ~ads [195.117.31.*]
    uuu faktycznie będzie się działo - mimo wszystko pozdrawiam akcjonariat
  • BLOKADY Autor: ~james.b [83.238.246.*]
    Faktem niezaprzeczalnym jest, że papier gdzieś poznikał. Widzę też te sztuczne bloczki,które mają za zadanie wymuszanie podaży. To że czasami obrót jest prawie zerowy wynika z tego że czekają tylko na podaż poniżej swoich wystawionych klocków. Jeśli nikt nie wystawi no to obrót zero. Nieźle ktoś się zastawił :) Wybrać chce do zera wszystkie akcje ? Już chyba nie ma nic na podaży. Musi podnieśc poziom, inaczej traci czas. FF jest już blisko zera , tak to wyglada - po usunięciu blokad nie ma dosłownie nic na sprzedaży. Sam jestem ciekaw co tu się ma wydarzyć w najbliższym czasie. Ciekawe, ciekawe ... :)
  • Re: BLOKADY Autor: ~nico rosberg [83.23.132.*]
    Do technika:
    Wydaje się z analizy że możesz miec rację. Prawdopodobnie podaż papiera skończy się w okolicy 1,30-1,40 tam oddadzą ostatni zmęczeni prawie roczną kiszonką. Wybicie z tego poziomu moze byc bardzo szybkie i wysokie, 2 zł , 2,50zł, moze wyżej jak zechce sternik. Wydaje się możłiwym że zbiera a potem sam blokuje nieco wyżej oczekując na sprzedających, jeśli nie ma odzewu to będzie podbierał wyżej.
    Popyt ze strony ulicy może się obudzić bardzo późno i dużo wyżej, oni czekają na potwierdzenie wybicia w postaci informacji ze spółki. Pewnie się doczekają. Nikt nie robi takiej zbiórki bezpodstawnie. Ten papier trzeb potem duzo wyzej sprzedać i to na obrotach. A takowe zapewne wymusi grubsze info.
    Zalecenie:
    Czekac , obserwowac, dobierać małymi ilościami, starać się nie wpływac na notowania, inaczej sternik za szybko podniesie kurs !
  • Re: BLOKADY Autor: ~re do nico rosberg [83.20.228.*]
    Tak mi się wydaje Nico. Obecne okolice to miejsce gdzie redukują się ci którzy wchodzili w zeszłym roku. I tu jest faktycznie najwiekszy opór. Może się mylę, bo podaż w arkuszu może być symulowana, częściowo napewno tak przez 2-3 większe jawne bloczki a ruchy góra -- dół na sesji to przewalanie tego samego papiera w ustawionych transakcjach. Pojawiają sie też dziwne ruchy na kupnie aby zachęcić sprzedających. Znikają większe zlecenia ktoś myśli że to koniec skupu wali w dół swoje akcje a tam się okazuje ukryte kupno. Radze uważać. Silniejszy ruch wzrostowy będzie dopiero powyżej 1,50. Prawdą jest, że pomoże info. Nie wiem kiedy wpadnie ale wiem, że wpadnie. Tyle zdążyłem się dowiedzieć przez weekend. Pozdrawiam cierpliwych. Jeszcze trochę wytrzymajcie, bo z tego co już w trawie piszczy - widać że WRZESIEŃ BĘDZIE NALEŻAŁ DO TEGO PAPIERA !
  • Re: BLOKADY Autor: ~james.b [83.238.246.*]
    Dzisiaj tak było jak wyżej kol. pisze. Popyt zassał w końcówce sesji zlecenia pod bloczkami "przeciwwzrostowymi";)
    A co z infem ? Rzuć kolego trochę światła, może się dokupi póki nisko stoi ?
    Też coś wiem, ale nie wiem czy myślimy o tym samym ?
[x]
VERBICOM 2,00% 1,02 2025-11-14 10:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.