• Na co liczycie Autor: michal55 [37.47.134.*]
    Jak kurs spółki która od lat REGULARNIE przynosi straty, może wzrosnąć? Pytam poważnie jak w temacie, na co liczycie?
  • Re: Na co liczycie Autor: ~akak [62.133.101.*]
    Regularnie zaglądasz na spolki które regularnie przynoszą straty ? Na co liczysz , pytam poważnie ?
    Na co liczyli inwestorzy z Palantir? Ty byś im powiedział, to na pewno . :)
  • Re: Na co liczycie Autor: michal55 [37.47.134.*]
    Ja na nic nie liczę. Pytam się tylko na co inni liczą :). Z Twojego wpisu wychodzi że na cud :).
  • Re: Na co liczycie Autor: ~Zir [5.173.146.*]
    Jesteś na GPW czy w socjalistycznym PGR-e jak tylko się zaczerwieni to zaraz pretensjonalizm jak przy rozstaniu pary „ na co liczysz”
    Po pierwsze tu się czerwieni nie "od zaraz" ale od paru lat. A po drugie zalecam sprawdzenie znaczenia słowa pretensjonalny, tudzież nie używanie słów których znaczenia się nie zna. Widzę że dobry akcjonariat tutaj siedzi :) jest wiele spółek które liczą na takich sponsorów.
  • Re: Na co liczycie Autor: ~akak [62.133.101.*]
    To jak już wiesz to nara :)
  • Re: Na co liczycie Autor: ~Bullet [5.173.216.*]
    Liczę na to, że skupie jeszcze więcej
    Miało by sens gdyby spółka miała potencjał do wzrostu. A jak go ma mieć jak od kilku lat jest na minusie? To i tak cię że taki kurs przy tych raportach.
  • Re: Na co liczycie Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    To o czym piszesz to znana przeszłość...nowi klienci i nowe komercjalizacje to ciekawa i zyskowna (wszyscy mają taką nadzieję) przyszłość. To spółka z tajemnicą.....
  • Re: Na co liczycie Autor: ~TakPytam [5.173.27.*]
    A ty zawsze kupujesz przeszłość?
  • Re: Na co liczycie Autor: michal55 [37.30.56.*]
    Nie zawsze, czasami liczę na przyszłość dlatego tutaj wszedłem. Tylko myślałem że wyniki są 4 marca...a są 3 kwietnia :). Czeski błąd. W związku z czym mam dużo czasu i się zaczynam w zastanawiać czy dobrze zrobiłem, że tutaj wszedłem i pytam innych. Może coś wiedzą :). Niby 4q nie był już taki zły...
  • Re: Na co liczycie Autor: ~Yyy [37.31.2.*]
    Korekta i tyle , trochę mi to na rękę bo skeszowalem się kilka zł wyżej i z chęcią niedługo odkupie przed naprawdę dużym skokiem .
  • Re: Na co liczycie Autor: ~Bullet [5.173.216.*]
    Kupowanie teraźniejszość na giełdzie nie miałoby spekulacyjnego sensu. Dlatego kupujemy przyszłość/wizję/potencjał. Potencjał jest tu ogromny, patrz Palantir. Widać też, że spółka zaczyna istnieć globalnie. Konkludując, kupuje wysoce prawdopodobne założenie, że może być już tylko lepiej
[x]
DATAWALK -2,29% 128,00 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.