• takie przypuszczenie Autor: ~wojtek [89.64.74.*]
    i gdzie ta fabryki i laboratoria, pewnie w ciszy i pod przykryciem produkują nowy lek. Dziwi mnie że to jeszcze na giełdzie funkcjonuje. z drugiej strony to jedyne miejsce gdzie można bezwartościowy papier sprzedać.
  • Re: takie przypuszczenie Autor: ~Franio [37.225.81.*]
    Nie mogą uruchomic linii produkcyjnej
  • Re: takie przypuszczenie Autor: ~wojtek [89.64.74.*]
    Dnia 2025-02-19 o godz. 11:37 ~Franio napisał(a):
    > Nie mogą uruchomic linii produkcyjnej

jak nie mają to nie mogą nic uruchomić. Wydali środki na mury co dało zarobić........ plus emisje ......pod światowe kontrakty na liniach produkcyjnych których może jeszcze nie być, dalej kit mogą wciskać. Tym co tu siedzą od lat dużo nie wcisną, ale nowi gdy uslyszą o fabrykach i produkcji na cały świat i nie znają historii o "mamy lek" , molekułach itd dają się jak widać w ostatnich tygodniach złapać. Albo "dżentelmeni" grają miedzy sobą, albo jedno i drugie. Osobiście wierzę w nic o czym RN lub zarząd informuje. Tylko twarde dane a tych nie ma. Oby nie były podobne do info o genialnym leku, molekule itd.
  • Re: takie przypuszczenie Autor: ~ktos [5.173.200.*]
    CBR stoi nieużytkowane od stycznia 2024 roku. Fabryka od lipca 2024 roku.
  • Re: takie przypuszczenie Autor: ~Kl [31.130.108.*]
    Jak wy wszyscy wszystko najlepiej wiecie, tyko jednego nie wiecie,kto kursem steruje? Tego nie wiecie. . . .
    Kurs steruje się sam. Nikt nie chce perełki.
  • Re: takie przypuszczenie Autor: ~AMA [83.24.7.*]
    Informowali, że dopuszczenie do pełnego użytkowania (wszelki zgody i walidacje) trwa od roku do max 1,5, czyli uruchomienie pełną parą Centrum B+R za max 4 miesiące, ale może to być też na dniach, bo już minął 1 rok i 2 miesiące.
    Naprawdę wierzysz w uruchomienie "mamy CBR"?
  • Re: takie przypuszczenie Autor: ~Teraz [188.146.14.*]
    Ja też myślę że oddanie i uruchomienie nastąpi za jakiś czas bo takie walidację trwają nawet do 2 lat
    A ja myślę, że "mamy CBR" podzieli los "mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę".
[x]
SNTVERSE 1,35% 3,75 2025-12-05 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.