• Uff... Autor: ~Jazi [5.173.226.*]
    Mam już z głowy ten PLTRUP
  • Re: Uff... Autor: ~src [46.134.85.*]
    W najgorszym momencie oddałeś xd
  • Re: Uff... Autor: ~Jazi [94.40.47.*]
    Jakoś nie widzę żeby coś z prawej szło. Wszyscyvwalą w lewo póki popyt za te marne 16bgroszy jest. Nie wiadomo kiedy znowu trafi się taka okazja z tym prezesem za sterami. Chcę już zapomnieć tego typa.
  • Re: Uff... Autor: ~src [5.184.239.*]
    Jak każdy ale tu idzie ewidentnie nowe a wszystko dzisiaj zjedzone. Jakbyś rzucił 100k na S po 16 gr to by zraz znikło :) poza tym na fixach oceniać czy ktoś bierze z prawej to też karkołomne do oceny. Zobaczymy co będzie na ciągłych a myślę że 20-30gr mogą brać jak leci i w ciągu tygodnia tam będziemy :)
  • Re: Uff... Autor: ~Jazi [5.173.242.*]
    Szczerze życzę powodzenia. Ja już miałem dość pana Albina. Zmarnowane lata i kupa kasy. Idę zarabiać na innej spółce okrągłe złotówki albo o dziesiątki z czasem. Grosiak z nieudacznym prezesem mnie zmęczył.
  • Re: Uff... Autor: ~Andrzej [31.61.241.*]
    Tak z ciekawości, na co się przerzuciłeś?
  • Re: Uff... Autor: ~Jazi [5.173.242.*]
    Hilander enerprise - były Graphene
  • Re: Uff... Autor: ~src [37.47.253.*]
    Mam to można było jak wybiło ponad złotówkę i były infa. Teraz tam kiszona i kto wie czy nie emisja bo jakoś tam muszą wrzucić biznes
    A tu? Oddałeś w najgorszym momencie :)
  • Re: Uff... Autor: ~src [5.184.239.*]
    No ok. Ja też mam o Albinie bardzo złe zdanie. Ale nawet jeśli to spójrz na to co się dzieje. Albin regularnie schodzi z udziałów, na pokładzie pojawił się wojewódka z PKP cargo, są listy intencyjne i możliwe nowe tematy.
    Jeśli tylko coś zacznie się urzeczywistniać i rynek to zobaczy to będą złotówki
  • Re: Uff... Autor: ~kk1972 [217.97.121.*]
    Pan Wojewódka przypilnuje już prezesa , który już ma poniżej 50%
    Czekamy cierpliwie na dalsze działania i komunikaty
    Pisałem o tygodniu a tu jednak,dwie sesje:)
  • Re: Uff... Autor: ~Filantrop [5.173.168.*]
    Jeżeli to faktycznie ten z PKP Cargo to tu może tu być ciekawie. Nowe życie a jeżeli tak to jaka branża i czego się tu możemy spodziewać ?
    Jaki koleś....przeca to już potwierdzone :)
  • Re: Uff... Autor: ~mix [89.64.5.*]
    src jak to widzisz tutaj? będzie bum czy to tylko podryg?
    Zależy od komunikatów. Jeśli zaczną realnie działać w kierunku który deklarują to rynek obojętny nie zostanie a nazwisko wojewódka przyciągnie kapitał (poza tym spekulacyjnym)
    Na ten moment to w sumie wydmuszka ale z meeega potencjałem wzrostu. To co daje paliwo to duże prawdopodobieństwo zmiany z wydmuszki na konkretną spółkę działająca w fajnym segmencie i solidnym akcjonariuszem :)
    Niech się dzieje. Czekamy. To nie piekarnia a jak urodzi się tu fajny biznes to najwięcej zarobią cierpliwi :)
  • Re: Uff... Autor: ~src [46.134.70.*]
    I jak? Biorą z prawej?
  • Re: Uff... Autor: ~src [5.184.222.*]
    Oddałeś plg po16 gr i Wbiles w hilander po 2.4... tu ciągle 0.3x a tam już poniżej 2...
    Dawno takiej wtopy nie widziałem
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.