Nie zamierzam, w przeszłości już nic nie znajdę. Myślę że firma z każdą jedna klapą wyciągnęła wnioski. Poza tym kłócisz się z faktami. Fakt jest taki że premiera najnowszego LOTF będzie w 2026 i tyle, finito, kropka. Pytanie raczej czy nauczyli się czegoś z ostatniej premiery.
Dnia 2025-02-19 o godz. 16:24 ~Qb napisał(a): > Nie zamierzam, w przeszłości już nic nie znajdę. Myślę że firma z każdą jedna klapą wyciągnęła wnioski. Poza tym kłócisz się z faktami. Fakt jest taki że premiera najnowszego LOTF będzie w 2026 i tyle, finito, kropka. Pytanie raczej czy nauczyli się czegoś z ostatniej premiery.
Ta firma wyciaga juz wnioski od 15 lat... Nie ma zadnej daty premiery gry. Dopoki nie ma daty to nie ma o czym gadac
Tak jest z każdym gamingowym deweloperem. Obiecanki, cacanki, fuszerkii, aż tu ni z gruchy i nie z pietruchy, raptem z kapelusza wyskakuje królik bax na miarę wiedzmina... Jak nie wyskoczy, to nici z tego będą.
Bardzo realne wg mnie. Ale stawiam na wrzesień 2026, lub listopad/grudzień. LOTF 2 jest aktualizowany po dziś dzień - nie bez powodu. Jeśli gra powstaje na tym samym silniku (a powstaje) to każda poprawka do mechanik w obecnym LOTF będzie już w LOTF 3 od dnia premiery. Znaczy to, że najprawdopodobniej 3 część lotf będzie mniej zabugowana i bardziej dopracowana, oczywiście będzie bazować na LOTF 2 w dużej mierze tak jak dark souls II bazowało na dark souls I (jeśli chodzi o mechaniki).