• Zle to wyglada Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    Nie byliśmy w stanie przebić oporu na 0,48
    Dopóki jakieś fajne info się nie pojawi będzie kiszonka albo nawet spadki do 0,37
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Biały [89.42.160.*]
    Nie będzie takich spadków,
    Maksymalnie do 0,43 możemy się cofnąć
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Qb [188.146.34.*]
    Za chwilę wiosna i premiera CC. I może nie tylko? Czekamy na aktualizację roadmapy. Kto wie, może rzuca dwie petardy w jednym czasie
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    Tak kazdy czeka ale też nie wiadomo czy terminów doczekają. A w międzyczasie niektórym cierpliwość moze sie skończyć jak będzie korekta na gieldzie...
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~jan [185.153.35.*]
    a z głową wszystko dobrze? "Staszku"...
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Obserwator [217.96.140.*]
    Dnia 2025-02-19 o godz. 10:34 ~jan napisał(a):
    > a z głową wszystko dobrze? "Staszku"...

ma rację ! bo młyn będzie mielić dopiero w marcu !
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Jaro [31.61.240.*]
    Ktoś tu chce dokupić.
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Qb [188.146.34.*]
    Ludzie, jeżeli wierzycie w spółkę, jej produkty i jej sukces w długim terminie to co za różnica czy kupicie za 0,37 czy 0,56? Chyba że jesteście tygodniowymi inwestorami... Za 5 lat ta spółka może nie mieć 10 developerów tylko 60. Może nie wydawać "prostych" gier, tylko lśniące perły, nie za 10$ tylko za 69$. Co prawda poniosła mnie wyobraźnia ale z drugiej strony kto wie? Może Piotr tak poprowadzi firmę ? Dobra sprzedaż gier buduje kapitał, który daje większe możliwości.
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Ktos [37.31.32.*]
    Thief VR sprzedał się całkiem nieźle, więc mają kapitał i jest stabilnie :)
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Staszek [94.254.153.*]
    Ale ja nie twierdzę że spółka nie ma przyszłości ja twierdzę że teraz w krótkim okresie powinno być przebicie 48 groszy a nie jest i jest ryzyko cofki jeżeli chcecie czekać okej może tu być za dwa lata i 5 zł ale to jest po prostu nie wiadomo jak się gry sprzedadzą Ja dałem opinię na tą chwilę
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Qb [188.146.35.*]
    Ok, rozumiem, nie miałem na celu obrazić czy coś tylko zwrócić uwagę na to że jak jest stabilnie i czekamy sobie na kolejne fakty, informacje, premiery to nie ma sensu siać zamieszania. Zwłaszcza na tej spółce. Jest multum innych gdzie kurs dzienny jest istotny ale nie tutaj. Będzie konkretne info to możemy gdybać. Wpływu na kurs większego nie mamy.
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Staszek [83.28.59.*]
    Nie sieje zamieszania. Bardziej informacyjnie moje subiektywne spostrzeżenie. Szczególnie że dużo osób się zleciało i nagania niebotyczne wzrosty.
    Tacy ludzie jak Obserwator gdzie się nie pojawi tam spadki. Dlatego zalecam ostroznosc
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Obserwator [217.96.140.*]
    Dnia 2025-02-19 o godz. 11:09 ~Jaro napisał(a):
    > Ktoś tu chce dokupić.

no cóż :) jak się ma kasę , to na co czekać ? jest spadek, będzie zakup.
  • Re: Zle to wyglada Autor: ~Jaro [31.61.240.*]
    Ja jestem obkupiony na niższych poziomach. Narazie mi wystarczy. Zobaczymy jak sobie chłopaki poradzą. Ja w nich wierzę . Mam czs nie śpieszy mi się było po 20 gr. A nawet 53gr. Mój pakiet czeka .
[x]
3RGAMES 2,03% 0,90 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.