Ludzie, jeżeli wierzycie w spółkę, jej produkty i jej sukces w długim terminie to co za różnica czy kupicie za 0,37 czy 0,56? Chyba że jesteście tygodniowymi inwestorami... Za 5 lat ta spółka może nie mieć 10 developerów tylko 60. Może nie wydawać "prostych" gier, tylko lśniące perły, nie za 10$ tylko za 69$. Co prawda poniosła mnie wyobraźnia ale z drugiej strony kto wie? Może Piotr tak poprowadzi firmę ? Dobra sprzedaż gier buduje kapitał, który daje większe możliwości.
Ale ja nie twierdzę że spółka nie ma przyszłości ja twierdzę że teraz w krótkim okresie powinno być przebicie 48 groszy a nie jest i jest ryzyko cofki jeżeli chcecie czekać okej może tu być za dwa lata i 5 zł ale to jest po prostu nie wiadomo jak się gry sprzedadzą Ja dałem opinię na tą chwilę
Ok, rozumiem, nie miałem na celu obrazić czy coś tylko zwrócić uwagę na to że jak jest stabilnie i czekamy sobie na kolejne fakty, informacje, premiery to nie ma sensu siać zamieszania. Zwłaszcza na tej spółce. Jest multum innych gdzie kurs dzienny jest istotny ale nie tutaj. Będzie konkretne info to możemy gdybać. Wpływu na kurs większego nie mamy.
Nie sieje zamieszania. Bardziej informacyjnie moje subiektywne spostrzeżenie. Szczególnie że dużo osób się zleciało i nagania niebotyczne wzrosty.
Tacy ludzie jak Obserwator gdzie się nie pojawi tam spadki. Dlatego zalecam ostroznosc
Ja jestem obkupiony na niższych poziomach. Narazie mi wystarczy. Zobaczymy jak sobie chłopaki poradzą. Ja w nich wierzę . Mam czs nie śpieszy mi się było po 20 gr. A nawet 53gr. Mój pakiet czeka .