Braku pomiaru wagi w fazach 2 inhibitora pde10? Odsłuchał en konferencje częściowo no i wynika że nie mierzyli wagi a zamiast tego poziom lipidów, trójglicerydy itd. w badaniach wykazano że inhibitor pde10a powoduje spalanie tkanki tłuszczowej a wobec tego spadek masy ciała, czy Pinokio kombinuje?
Jaka konferencja ? Kiedy ? A ponadto inwestorzy nie są od wpływu pomiaru wagi w odpowiednich fazach na inhibiotr pde 10 . Inwestor ocenia po informacji, jaki wpływ może mieć ta informacja na wysokość notować na GPW danego instrumentu i jaki wzrost na zysk firmy. Nie mam bladego pojęcia o inhibitorze pde 10 ale jak przeczytam że CLN zawarła umowę na partnering no to wiem, że ma znaczącą szansę na wzrost przychodów, a co za tym idzie, instrument będzie znacznie droższy na GPW.
Konferencja z września natomiast bardziej mi chodzi czy i jak podchodzą do takiego nieprofesjonalizmu spółki zainteresowane ewentualnym partneringiem, ciekawie czy fda bez takiej informacji nie będzie się czepiać
Potencjalne czepianie się czegoś, wątpliwości i inne ryzyka mają swój wymiar cenowy, który może przekładać się na poziom wartości finansowej ewentualnej umowy partneringowej. Ponadto nie bardzo wierzę w to aby CLN - firma o wysokim standardzie ładu korporacyjnego robiła jakieś frajerskie błędy informacyjne - nie przechodzi na tym poziomie inwestycyjnym.
No fda już w przeszłości odrzuciło wniosek Celona, tutaj jak nie podadzą jednego z ważniejszych parametrów dot. Efektów ubocznych- wpływu na masę ciała, mogą nie pozwolić na rozpoczęcie 3 fazy