• INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Oze [83.25.141.*]
    WCHODZA TAM GDZIE COS ZACZYNA ISC W GORE,SPRZEDAJAC SWOJE INNE AKCJE NAWET PO STRACIE ABY SIE ZALAPAC W TYM BIEGU.WIELU TAKICH POLEGNIE.ZA CHWILE WRACAJA PRZEGRANI I ZNOW CZEKAJA NA NOWE WYSCIGI Z BOGATSZYMI I SZYBSZYMI OD SIEBIE.DLA MNIE TO DOSTARCICIELE GOTOWKI DLA TYCH BOGATSZYCH I SZYBSZYCH.PODOBNIE JEST TERAZ NA JRH,BRAK ZAINTERESOWANIA WIEC JEST OKAZJA DLA TYCH CO WIEDZA JAK ROZEGRAC TEN WYSCIG Z TYMI CO MAJA AKCJE JRH.DROBNI WIDZAC ZE AKCJE INNYCH SPOLEK WYSTARTOWALY W WYSCIGU PORZUCAJA AKCJE TYCH CO IE WYSTARTOWALY I DOLACZAJA DO TYCH WYSCIGOW.NAJBARDZIEJ ZADOWOLENI SA CI CO MAJA WIEDZE O SPOLCE ZE KURS SPADA I JEST OKAZJA TANIEJ ZBIERAC.TE NAGLE ZRZUCZENIE KURSU JRH TO NIE BYL ZADEN PRZYPADEK.MYSLE ZE NA JRH GRA KILKA FRAKCJI.TO OSTATNIE CHWILE PRZED INFEM O SM CZY CAMPUSEM.DZIWIE SIE TYLKO JANUAREMU ZE POZWALA NA TAKIE GIERKI
  • Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Oze [83.25.118.*]
    CZEKAM NA NAJWAZNIEJSZE INFA NA JRH, WYCENIAM JE NA TYSIACE %
  • Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Tragedia [62.182.215.*]
    Tu psychiatra nie pomoże o mój boze
  • Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Lewar [5.173.202.*]
    Akurat Oze wie co mówi będzie grubo ! Albo wcale
  • Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Tomek [37.225.16.*]
    Hehe leszczyna .. ale fajne jest to że już nikt się nie nabiera .. sami ze sobą muszą grać .. wywalają i odkupują od siebie a tu udają że zbierają od wyploszonych .. spojrzeć na roczny wykres ta sytulacja podbitka i zjazd pojawia się już 3 raz i ciągle te same kocoboly wypisują .. kto dłużej tu jest to już na pamięć to zna .. haha
    I przy każdej z tych podbitek te same brednie tylko adekwatne do sytulacji w spółce .. pierwsza była pod wielkie nazwiska haha.. i później zjazd .. druga była pod po ile brali i pod oni mają wiedzę haha i teraz trzecia pod SM arabie i oni mają wiedzę i po ile brali haha.. i non top se same brednie zaraz ruszy zaraz widły będzie grubo i tak wkoło .. haha ale teraz już widzę że nikt się nie nabiera … haha muszą sami od siebie brać
    Dnia 2025-02-18 o godz. 17:43 ~Tomek napisał(a):
    > I przy każdej z tych podbitek te same brednie tylko adekwatne do sytulacji w spółce .. pierwsza była pod wielkie nazwiska haha.. i później zjazd .. druga była pod po ile brali i pod oni mają wiedzę haha i teraz trzecia pod SM arabie i oni mają wiedzę i po ile brali haha.. i non top se same brednie zaraz ruszy zaraz widły będzie grubo i tak wkoło .. haha ale teraz już widzę że nikt się nie nabiera … haha muszą sami od siebie brać

A TY TRACISZ CODZIENNIE SWOJ CENNY CZAS ,POWIEDZ TO DZIECIOM MALUTKIM
    Hehe chłopcze ty myślisz że każdy jest taki naiwny dzieciak jak twoje środowisko które łyka te teksty .. ale tu jak widać nikt tego nie łyka a wręcz odwrotnie .. chyba łatwiej urosnąć spółce z 20 groszy do 20 zł .. to logiczne że znajdziesz więcej inwestorów nawet z ulicy … niż jak coś kosztuje 10 zł i ma wzrosnąć to już ulica nie kupi tego bo ile to może urosnąć ?? Kto to będzie kupował po 20 zł żeby odkupić ???? Powiadasz wywdy urosło 6000 % ok … to teraz liczmy od 10 zł .. razy 6000% to kurs kosztuje 600 zł …. I myślisz że ktoś w to uwierzy że to tyle urośnie weź ty chłopie się obudź … zresztą szkoda mi to pisać i polemizować bo już widzimy wszyscy że wtedy ktoś kupował pamiętasz ??? A teraz nikt nie kupuje widzisz to wogole ???? Więc temat zakończony .. POZOSTAJĄ JEDYNIE FANTAZJE HAHA.. nieosiągalne ..
  • Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Ksionc [37.47.245.*]
    Czy to ulica ustala na giełdzie wartość akcji?niezły z ciebie człowiek ulicy,lecz nie giełdy.
    No to nie ulica kupuje i podbija cenę to masz to co masz wielkie nazwiska kupiły i cooo ?? Kurs w miejscu stoi a dlaczego ??? Pomyśl inteligencie dlaczego nie rośnie ??? No pomyśl ..
    Dnia 2025-02-18 o godz. 17:40 ~Tomek napisał(a):
    > Hehe leszczyna .. ale fajne jest to że już nikt się nie nabiera .. sami ze sobą muszą grać .. wywalają i odkupują od siebie a tu udają że zbierają od wyploszonych .. spojrzeć na roczny wykres ta sytulacja podbitka i zjazd pojawia się już 3 raz i ciągle te same kocoboly wypisują .. kto dłużej tu jest to już na pamięć to zna .. haha

ODSWIEZ SOBIE PAMIEC CO BYLO 6 LAT TEMU NA JRH PRZY KURSIE PONIZEJ 50 GROSZY,TERAZ ROZGRYWAJA TO PODOBNIE PRZY KURSIE DUZO WYZSZYM I AKTYWACH KILKANACIE RAZY WYZSZYCH.PAMIETASZ WTEDY KURS I CO TACY JAK TY WTEDY PISALI NA FORUM.WTEDY KURS W BARDZO KROTKIM CZASIE WYSTRZELIL PRAWIE 6000 %.TERAZ MOZE BYC PODOBNIE

• Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~Szok [62.182.215.*]
    Czuć amatora ach te twoje bohomazy twoje mądrości szok jestem w szoku takiej amatorki od lat nie widzialem
  • Re: INWESTORZY DROBNI TO STADNY RYNEK Autor: ~mr [193.19.165.*]
    Oze co brałeś że tak kopie 600 Zeta -cekawe za Co
    Dnia 2025-02-19 o godz. 08:38 ~mr napisał(a):
    > Oze co brałeś że tak kopie 600 Zeta -cekawe za Co

TY NAWET CZYTAC Z ZROZUMIENIEM NIE POTRAFISZ,PODALEM PRZYKLAD Z JRH PRZED KILU LAT GDZIE KURS WZROSL PRAWIE 6000% I TERAZ MOZE BYC PODOBNIE ALE NIE PISALEMZE TERAZ BEDZIE 6000% WIEC NAJPIERW MYSL..WYSTARCZY ZE BEDZIE 1500%
    Nie martw się czytałem ze zrozumieniem Ale tak się tu branzlujesz że mi cię szkoda .No ale w twoim przypadku to nie pomoże i to nie tylko moja opinia .
    Ja jak napiszę OZE to moder już kasuje
    O chyba na złość mi Zrobił
[x]
JRH -7,49% 6,92 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.