Toż tu obrót jak w hali mirowskiej na warzywniaku.Ludzie .Opamiętajcie się , jeśli tu byłyby perspektywy obroty byłyby milionowe a tu tylko Kwiatkowski akcje wam wyrzuca
Atom to troche spekulacja, ale nie niemożliwa... tak czy siak każda zmiana żródła ciepła wywinduje kurs do góry, a atom w kosmos, są ku temu przesłanki ale troche to myślenie życzeniowe... Ale jak mówiłem każda zmia a źródła ciepła wywinduje kurs obroty w marcu się zwiększą
Wczoraj sprzedałam cześć , dziś resztę , od wczoraj zarabiam na Lubawie , tak są faktyczne wzrosty a tu będzie kiszonka i może kupie jak zejdzie poniżej 24 zł
Niech leży mam teroche czasu licze się że może być kiszonka do kwietnia, nie przewiduje spadkó poniżej 25.8. Lubawe przegapiłem ale nie chciałbym przegapić będzina...
Spekuła juz porzuciła tą spółkę na dobre podbitki coraz słabsze i rzadsze,a porządny kapitał w taką spółkę nie wejdzie żeby kurs wszedł na wyższy level
Taki rarytas pozostawiony ? hehe .GRUBA SPEKUŁA WCIĄŻ TU SIEDZI a spółka ma ponadprzeciętny potencjał wzrostowy na poziomie 500-1000 % ,więc czekać i dopierać ,póki jest co