• Jak to możliwe ? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Że po wielomilionowych obrotach nie ma już śladu i nikt oprócz drobnych nie zebrał tych akcji ? Ciekawe kiedy zaczną trupy z szafy wypadać bo to nie możliwe żeby po takich espi kurs był na takim poziomie. Ciekawe jak się czują ci co kupowali grubo powyżej złotówki i na ostatnim szczycie po 95 gr. Ale ich spółka omamiła lukratywnymi obietnicami. Jak przyklepią sprzedaż w poniedziałek to kurs całkowicie runie w przepaść.
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Czesio [31.0.57.*]
    A Ty masz jakiś urlop ? Może byś sobie odpoczął od forum?
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Mopi [89.78.48.*]
    Uwielbiam forum Bankiera gdzie są tacy wspaniali ludzie, którzy nie mając akcji, doradzają żeby sprzedać i nie kupować! Dziękuję że jesteście! Dobra robota!
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Widać że jesteś nowy bo jak byś tu był od dwóch miesięcy to byś wiedział że mam pakiet i nawet z jakąś średnią. I nikomu nic nie doradzam a wręcz współczuję tym którzy kupują albo sprzedają za radą ludzi z forum. Jestem spekulacyjnie dlatego ten marazm mi przeszkadza żeby wyjść z akcji. Ale dobrze że pojawiają się tacy nowi jak ty bo znaczy że może niedługo będzie jakaś podbitka. Dzięki że jesteś.
    Uderz w stół a luk się odezwie
    No to czekamy na informację. Jesteśmy z tego samego powodu. Po tej samej stronie barykady. Więcej optymizmu.
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    A nie jest dziwne to że inwestor i kar milczą i pojawiają się tylko wtedy jak są obroty i kurs rośnie żeby komentować i wieszczyć dalsze spadki ? Mam spory pakiet tych akcji i jakoś nie potrafie pisać pozytywnie jak widzę że fakty są inne. Lubie hazard i dlatego będę tutaj do następnej podbitki. Zobaczymy kiedy ona nastąpi i jak szybko pojawi się inwestor i kar i inny wieszczę. Ja jestem tutaj bez względu na kurs bo mam neutralne intencje i nie będę wciskał ciemnoty. I nie wierzę że ktoś kupuje i sprzedaje akcje pod wpływem forum bankiera.
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Kar [83.21.101.*]
    Ale ja mam dobre intencje.
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~młokos [94.103.81.*]
    Jak to odpoczął od giełdy przecież to adrenalina itd.
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~młokos [94.103.81.*]
    Cisza i spokój czyżby to minima?
    No może odbić wcześniej niż myślałem, a potrzebowałem jeszcze kilka dni żeby zejść w innym miejscu i dołożyć tu. Na pewno sytuacja jest napięta, i akcje są podbierane przez ulicę a komuś to nie na rękę.
    Luk tu będzie Kosmos dlatego tak zniechęcasz :)
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~młokos [212.118.37.*]
    Jest zielono i niech tak już pozostanie takie mam marzenie
    Tak będzie młokos, luk, inwestor, etc...
  • Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Bogdan [51.161.23.*]
    Dnia 2025-02-18 o godz. 13:18 ~Luk napisał(a):
    > Że po wielomilionowych obrotach nie ma już śladu i nikt oprócz drobnych nie zebrał tych akcji ? Ciekawe kiedy zaczną trupy z szafy wypadać bo to nie możliwe żeby po takich espi kurs był na takim poziomie. Ciekawe jak się czują ci co kupowali grubo powyżej złotówki i na ostatnim szczycie po 95 gr. Ale ich spółka omamiła lukratywnymi obietnicami. Jak przyklepią sprzedaż w poniedziałek to kurs całkowicie runie w przepaść.
    > Trafne pytanie

• Re: Jak to możliwe ? Autor: ~Inwestor [46.112.103.*]
    Kiedy mi sprzedaż swoje akcje:):):):):)
[x]
MEDTECH 0,37% 0,27 2025-09-26 15:03:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.