• AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Kulczyk [31.60.121.*]
    Wyznaczone poziomy dla walaru
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Rambo [37.225.92.*]
    Żadne at.

10 mocnych lokali franczyzowych w 25r + smart aperitif w okolicach 100,000 wykupionych i tu będą cuda się dziać.
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Mer [91.150.165.*]
    Lepiej zapiąć pasy bo tu ostra jazda się szykuje
    1zł ???
    To chyba żart - minimum 2,50-3,00
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Misiu [31.0.79.*]
    cuda to się będą dziać jak od lipca wjadą raty 1,3 mln miesięcznie :-) a cuda niewidy jak od października będzie 1,8 mln :-)

oj będą cuda będą :-)

—> 0.50 —> 0.40 —> 0.30
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Sfinks [176.1.208.*]
    Potwierdzam będą cuda jak spłacą chociaż część z odsetek od tych rat....sama ugoda to odłożenie w czasie upadłości. Teraz mają czas aby ją właściwie przygotować
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Ika [95.175.20.*]
    To fakt, koniec roku będzie ciężki i tak naprawdę okaże się w styczniu Co i jak.
    Dlatego trzeba wykorzystać ten czas na zbieranie po dobrej cenie, bo może się okazać, że w 26 r będzie juz za późno na akcje po tak niskiej cenie.
    Równie dobrze , może się okazać , że firma padnie. Jednak kto nie ryzykuje ten nie zarabia.
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~malyjoe [83.7.15.*]
    Misiu,
    mi kreski mówią o obowiązkowym teście 1,23
    a potem się zobaczy
    do końca roku będzie gra - ktoś to na spadku zbierał, a teraz ktoś broni 50 groni

Ruch Up się należy.

A ściemy Cacków podobnie jak ciebie, bardzo bawią.

Misiu kup akcje jedź na walnę i wygarnij Cackowi to co tutaj piszesz - masz moje głosy dodatkowo :)
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Elon [37.225.92.*]
    Ten smart - aperitif spłaci i połowę kredytu a zadłużenie 30 mln rozpisane na 10 lat to miękkim h.
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Elon [37.225.92.*]
    Lub emisja akcji
    technicznie się zgodzę, fundamentalnie nie ma najmniejszych szans w tym roku na jakiekolwiek wzrosty i nie ma opcji na wybicie powyżej 55gr. Kredyt ich przygniotł i żadne zaklęcia tego już nie zmienią. Teraz tylko modlitwy zostały ze BOŚ w lipcu jeszcze raz pójdzie na rękę i nie odłączy respiratora.

Pod co miałoby rosnąć? serio pytam? jak uważasz?
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~Jesica [91.150.165.*]
    Mega, mega dzida idzie.
    Już tuż tuż
  • Dzida niesplacanych długów walnie w trupa Autor: ~Sfinks [2.212.52.*]
    Żerowanie do końca na padlinie spółki to filozofia tzw Zarządu
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~malyjoe [83.7.15.*]
    Misiu,
    fundamentalnie dobra byla tpsa - obecny orange - która nigdy nie pobila poziomów z pierwszych lat. Ba powiem ci więcej nadal jest dobra fundamentalnie :))).

SFS to zagrywka na zmianę obecnego właściciela. Moim zdaniem to tylko ich nieudolność powoduje że tak to wygląda słabo.

Boś ich karmi ale przyjdzie czas na zmiany, ale najpierw gra będzie pod te zmiany. I też na to liczę.

Ktoś to zbiera, moim zdaniem zbierał też na spadku. W tym roku czas na ruch up.

W tle będzie taniec dla naiwnych z hotelami, egiptami, innymi daniami gotowymi których nie mogę nigdzie znaleźć a podobno mieli ich 30 rodzajów.
    W wywiadzie ostatnim młodszy Cacek nic nie powiedział o hotelach i o daniach gotowych. Widać że to temat zamknięty.
    Powiedział o piwiarniach że to oddzielny byt i niech sobie dalej tak działa. I powiedział ze liczy na 10 restauracji w tym roku. Jak będzie nie interesuje mnie to. Czekam na grę pod zmiany.
    Dania gotowe już odposcili. Słabo się sprzedawały. Dokładali do tego.

Co do zmiany właściciela to się nigdy nie wydarzy. Oni będą na tej szalupie do samego końca, zobaczysz. Zresztą nie mają chętnego do przejęcia, podobnie jak nie mają chętnych do otwierania nowych restauracji franczyzowych.

Masz rację co do „tańca” z hotelami, egiptami itp. to wszystko tanie bajery dla naiwnych. Od zawsze tak działali.

Jestem pewien na 100% że w tym roku tutaj żadnych wzrostów nie będzie i kurs nie wyjdzie powyżej 55gr. Czy spadnie dużo niżej? Tego nie wiem, to wie tylko BOŚ.
  • Re: AT--->0.55--->0.75----->1.0 Autor: ~adam [109.197.185.*]
    BOŚ będzie trzymał kroplówkę, jeśli będą wstanie spłacać cokolwiek kapitału plus odsetki. SFS niema na tyle majątku, żeby było z czego ściągnąć kapitał, więc BOŚiowi nie opłaca się wywracać stolika.
[x]
SFINKS 3,41% 0,46 2026-05-18 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.