Próba mikrofonu była (żart) ... ostatnio blokowało wszystkie posty z telefonu, wyszło jakieś echo ... ale do rzeczy ... nie jestem insajderem, nie łudź się panie Zorro że mam dostęp do jakiś tajnych informacji, moje inwestowanie bazuje w dużym stopniu na rachunku prawdopodobieństwa i próbie jego procentowego obliczenia, zbierając sygnały za i przeciw spółce, które uda mi się znaleźć w przestrzeni publicznej ...
Jestem tutaj od około 2 miesięcy, a natknąłem się na tą spółkę przypadkiem szukając podobnego wzorca wykresu co na spółce ROBS Group, (bardzo ciekawej zresztą, wartej zainteresowania się nią) która ma wyrysowane niemal identyczne kreski, chwilowa euforia i ... dłuuugi wyniszczający psychicznie akcjonariuszy zjazd na wieloletnim kursie ... tam akumulowałem od 8 miesięcy przed niedawnym wybiciem, było znacznie ciężej złapać punkt wybicia, sygnałów jak na lekarstwo ... zysk 260% ...
Tutaj jest dość podobnie, ale po dość dłuugiej kumulacji (FUTURE) nadszedł jednak bardzo mocny sygnał, w moim odczuciu zupełnie zignorowanym przez rynek (partner strategiczny MZA) na zupełnie zapomnianej przez rynek spółce, która po przejściu pod skrzydło GRUPY MOSTOSTALU ZABRZE dała mu jeszcze super zysk netto do ogólnego bilansu grupy!!! nawet pomimo tych wszystkich problemów związanych ze sporem z ORLENEM Projekt ... to wiele mówi ...
Od 6 grudnia negocjują ugodę, ja osobiście przewiduję optymistycznie 3 miesiące do pół roku max, nie widzę powodu żeby przeciągać sprawy i nie dogadać się przez pół roku, tym bardziej że MZ ma w negocjacjach doświadczenie ...
....... nie 260%, a 260% x 3 , to jest prawdziwa wycena kiedy dojdzie do ugody, a na rynek trafi taniutki ruski surowiec do produkcji parafin itp, itd.....To jest inwestycja długoterminowa, ale ii nagroda bedzie adekwatna.
dalej ciągna na głębine, tylko sie nie zachłyśnijcie chłopcy !!! bez względu na ile ściągniece kurs, to nie ma dla myślących żadnego znaczenia !!! Własciwa cena jest tylko jedna ....