Gdyby każdy z nas kupił tylko po 10 akcji jaką dałoby to sumę? Wydatek mniejszy niż pizza. Ciekawe co zrobił by Gob... jak z rynku zniknęło by tyle akcyjek ILU NAS JEST.??? Może najwyższy czas sprawdzić i komuś dać coś do zrozumienia STRATA ŻADNA a wynik???
Kolego ja cały czas dobieram ale widzę po łapkach że chyba nas nie wielu. Liczyłem na więcej żeby faktyczne sprawdzić co my mali możemy ugrać i ilu nas faktycznie jest?
Teraz jest temat Ukrainy:
Agroton
Kernel
Milkiland
Potem przyjdzie temat odbudowy
Mostostal
Mirbud
Unibep
Fundusz emerytalny Gobarto poczeka na zakończenie w/w.
Masz rację kolego ale celowo systematycznie dołują kurs żeby zrobić wezwanie za grosze tak jak zebrali 90% papiera dlatego tak męczą. Jak nikt nie będzie zbierał NAWET małych ilosci to kurs sam się osunie na malućkich obrotach
Kolego jestem tu i mam papier od Dudy!!!!!Nie Gobarto kupowany po 10 zeta. A listem z ofertą zakupu przez Gobarto napaliłem w piecu. Więc nie złość mnie przez ostanie dwa lata dobrałem więcej niż możesz sobie wyobrazić. I mogę tu jeszcze 10lat siedzieć. Nie bardzo zrozumiałeś sens mojego pierwszego wpisu ale trudno pozdrawiam więcej nie będziesz musiał czytać moich wypocin.
Brakuje Im okolo 1ooo ooo akcji. Jesli srednio mamy Po 1o ooo na osobe co wydaje mi sie prawdopodobne z wielu wzgledow, to latwo oszacowac liczniki takich osob na okolo 100 moze 200. Ale na pewno nie duzo wiecej. Oni naprawde przez te wszystkie lata walcza na zmeczenie wlasnie z nami moze kilkuset osobami. Mysle ze jak ludzie mieli mniej akcji to latwiej bylo I’m pogodzic sie ze strata I oddali przez te wszystkie lata dolowania kursu. Kokludujac oni wiedza z Kim walcza..
Nie wyjdzie zbieranie. Bo zaraz będzie pisane dlaczego ktoś kupił po 30 a teraz ja mam kupować po 40? On zarobłi a ja nie. Takie będą teksty padały na forum, niestety taka mentalność, haha od czasów średniowiecza
Panie Trafiony skoro spada to czego nie kupujesz, a po co te twoje liczne wpis - sprawdź sobie co piszesz - może usiądź na 4 literach i zacznij kupować