• Po 10 akcji Autor: ~Trafiony [91.123.179.*]
    Gdyby każdy z nas kupił tylko po 10 akcji jaką dałoby to sumę?
    Wydatek mniejszy niż pizza.
    Ciekawe co zrobił by Gob... jak z rynku zniknęło by tyle akcyjek ILU NAS JEST.???
    Może najwyższy czas sprawdzić i komuś dać coś do zrozumienia STRATA ŻADNA a wynik???

• Re: Po 10 akcji Autor: ~hub [91.189.34.*]
    Wlasnie dokupilem sobie 50, w zeszlym miesiacu to samo dokupilem sobie 90 po 25.90 :)
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~Trafiony [91.123.179.*]
    Kolego ja cały czas dobieram ale widzę po łapkach że chyba nas nie wielu.
    Liczyłem na więcej żeby faktyczne sprawdzić co my mali możemy ugrać i ilu nas faktycznie jest?
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~Wwwinv [46.112.96.*]
    Ja też dokupuje.
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~Sas [31.61.241.*]
    Teraz jest temat Ukrainy:
    Agroton
    Kernel
    Milkiland
    Potem przyjdzie temat odbudowy
    Mostostal
    Mirbud
    Unibep
    Fundusz emerytalny Gobarto poczeka na zakończenie w/w.
    Nie trzyma się wszystkiego w jednym worze. Trzeba zarobić na czymś innym i wrzucić sam zysk na Gobarto.
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~iii [89.65.203.*]
    Tu nie ma różnicy czy kurs jest 25 czy 125
    I tak w tych cenach nie zdejmą bo nikt im nie sprzeda brakujących akcji
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~Trafiony [94.254.148.*]
    Masz rację kolego ale celowo systematycznie dołują kurs żeby zrobić wezwanie za grosze tak jak zebrali 90% papiera dlatego tak męczą. Jak nikt nie będzie zbierał NAWET małych ilosci to kurs sam się osunie na malućkich obrotach
    I co im to wezwanie da??? Nieważne czy po 50 czy po 25
    KOMPLETNIE NIC

Jak wszedłeś tu na chwile to niestety masz pecha, to nie ta spółka, żeby szybko zarobić.
    Kolego jestem tu i mam papier od Dudy!!!!!Nie Gobarto kupowany po 10 zeta. A listem z ofertą zakupu przez Gobarto napaliłem w piecu. Więc nie złość mnie przez ostanie dwa lata dobrałem więcej niż możesz sobie wyobrazić.
    I mogę tu jeszcze 10lat siedzieć. Nie bardzo zrozumiałeś sens mojego pierwszego wpisu ale trudno pozdrawiam więcej nie będziesz musiał czytać moich wypocin.
    Tu niczyja wypowiedź nie jest nazywana wypocinami, przez nikogo :)

Ok pozdrawiam
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~hub [91.189.34.*]
    Brakuje Im okolo 1ooo ooo akcji. Jesli srednio mamy Po 1o ooo na osobe co wydaje mi sie prawdopodobne z wielu wzgledow, to latwo oszacowac liczniki takich osob na okolo 100 moze 200. Ale na pewno nie duzo wiecej. Oni naprawde przez te wszystkie lata walcza na zmeczenie wlasnie z nami moze kilkuset osobami. Mysle ze jak ludzie mieli mniej akcji to latwiej bylo I’m pogodzic sie ze strata I oddali przez te wszystkie lata dolowania kursu. Kokludujac oni wiedza z Kim walcza..
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~analityk [31.6.147.*]
    W tej cenie każda akcja jest dla nich na wagę złota, rodzinie Dudy poprzez fundusz Opoka zapłacą kilkukrotnie więcej za te lekko ponad 5% free float.
    I to mnie martwi kolego że ktoś nas sprzeda
    Dlatego pisałem w pierwszym poście wystarczy zebrać i mają pozamiatane. Naprawdę Nie dużym wkładem na każdego z Nas.
    Nie wyjdzie zbieranie. Bo zaraz będzie pisane dlaczego ktoś kupił po 30 a teraz ja mam kupować po 40? On zarobłi a ja nie. Takie będą teksty padały na forum, niestety taka mentalność, haha od czasów średniowiecza
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~X5 [95.49.224.*]
    Ja wtedy gdy spada w okolice 25 wracam do drobnych zakupów. Po 10 dziennie. Myślę, że kiedyś to zprocentuje. Zobaczymy
    Też tak myślę sam dobieram ten Papier lubi ciszę.
    Myślę że jest nas więcej pożyjemy zobaczymy
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Wszyscy tu dobierają. Niech się zgłoszą ci co nie dobierają a tu spada i spada
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~Trafiony [94.254.153.*]
    Kolego masz swój rozum i widzisz na jakich obrotach spada tu żadne kreski nic nie znaczą zarząd jest bardzo pazerny i przebiegły
  • Re: Po 10 akcji Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Panie Trafiony skoro spada to czego nie kupujesz, a po co te twoje liczne wpis - sprawdź sobie co piszesz - może usiądź na 4 literach i zacznij kupować
[x]
GOBARTO -1,71% 23,00 2025-11-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.