• Raport Autor: ~Cytryna [37.31.140.*]
    Pamiętacie jak kolega "ja" pisał że w kasie 9 milionów? :) już został milion. Co kwartał milion.nastepny raport będzie już na minusie. A gier nie ma jak nie bylo. Nawet dema. Spółka.do dojenia naiwnych. Nic się nie zmienilo w tym temacie
  • Re: Raport Autor: ~Ktoś [46.229.151.*]
    Kiedy dodruk?
  • Re: Raport Autor: ~Cytryna [37.31.140.*]
    Nikt tej gierki co tam kiedyś wydali nie kupuje, kasa raczej z nieba nie spadnie. Więc pewnie na 1 walnym już będą głosować emisję.
  • Re: Raport Autor: ~Cytryna [37.31.138.*]
    Już kasa pusta. 10 milionów w rok przejedli nie puszczając nawet dema gry. Zaczynają od pożyczki od głównego akcjonariusza a skończą na dodruku po 0.01 grosz za akcję:) mistrzowie dojenia ludzi z kasy
  • Re: Raport Autor: ~tez [79.184.9.*]
    cytryna, dlaczego piszesz sam z sobą?
  • Re: Raport Autor: ~Ja [46.205.199.*]
    Bo jest chory moim zdaniem.
  • Re: Raport Autor: ~Cytryna [37.31.155.*]
    kasa pusta. 10 milionów w rok przejedli nie puszczając nawet dema gry. Zaczynają od pożyczki od głównego akcjonariusza.

A wy piszecie ze jest super? Brawo. Fajnie że się pojawiliście dawno was nie było. To znak że kogoś byście ubrali w te wasze akcje po 0.10. Ale chętnych nie ma. Żal
  • Re: Raport Autor: ~tez [79.184.72.*]
    człowieku o jakich 10 groszach piszesz ciągle w kółko, nic więcej nie potrafisz tylko to samo 10 groszy i 10 groszy
  • Re: Raport Autor: ~Zibi [37.248.253.*]
    O tych które pozwalają ci codziennie zarobić dla prezesa 800zł przy sprzedaży akcji, którą dostałaś za 10gr po groszy 80.
    Biorą już chwilówki w wysokości 200 tys. Żeby nie ogłosić bankructwa więc twoja praca jest naprawdę ratunkiem dla plottwist.
    Krakowskie darmozjady.
    Kiwali angielskich turystów na dziewczynkach, a w pandemii wzięli się za "gry".
  • Re: Raport Autor: ~Ja [37.31.4.*]
    Dawac dawac :) niech was boli :)
  • Re: Raport Autor: ~Ja [37.31.4.*]
    Co dla jednych jest podloga … :)
    800pln :D no powazny zarobek smieszny, maly czlowieczku :)
  • Re: Raport Autor: ~Cytryna [37.31.140.*]
    A ten "ja" jak zwykle wyzywa . Tak to jest jak brak argumentów. Każdy widzi że to gniot. No ale wiadomo w jakim celu tu siedzi. Ja się cieszę że wrócił trolowac.tzn ze będzie tu gruby zjazd. Kwestia czasu , przejedza chwilówkę 200k i albo kolejna albo dodruk.
[x]
PLOTTWIST -7,41% 1,25 2025-10-20 16:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.