Z tego że cały czas rośnie i tylko typy twojego pokroju tego nie widzą. Straty można było odrabiać przez rok czasu jak ktoś miał trochę kasy i rozumu. Teraz są tylko zyski. Chyba że wisisz na ~40
Marco ty sie juz nie kompromituj znawco hahahhaha
Vcast nie ma znaczenia jest wyceniany na 0
To stwierdzenie zapamietam do konca zycia. Hahhah
Jestes the best
A czym ma być TO ESPI???? Zastanówmy się co mamy do wyboru w sklepie koła fortuny:
- nowy klient (taki z którego będzie jakaś kasa),
- nowe badanie kliniczne,
- rejestracja vcast jako produktu leczniczego,
- złożenie dokumentacji do FDA.
Co z tego jest TYM ESPI, bo chyba nie masz na myśli raportu rocznego?
Sekta, ja się nie znam na tej spółce, tylko wszystko dookoła mi mówiło, że jest tanio. Dokupywałem caly czas, mam 4565 szt. Dziś 12k PLN. Jeszcze z jedno pozytywne info i spokojnie będzie 40 zł.
Boże widzisz to I nie grzmisz hahaha
Mdg nastepny nick spalony hahahaha
Dobry policjant ktory kupuje bo cos slyszal i uwaza vcast za 0 do tego jest rok na papierze a sie nie odzywal hahahha
Stanowczo cos wam nie pyklo hahah
W ogóle nie patrzyłem na notowania od kwietnia do grudnia 2024, bo zająłem się swoim biznesem. Nie chciałem wcale patrzeć jaki kurs. W grudniu 2024 spojrzałem, żeby zrobić bilans roczny. Patrzę, że cena 16,50 zł, kupiłem po tyle 200 szt. Na jesieni 2023 po raz pierwszy kupiłem MDG po 30 zł, sprzedałem po 31,50. Nie jestem w żadnej spółdzielni. Teraz siedzę na forum, bo mam dużo czasu. Ten mój biznes kręci się wiosna-lato, teraz w zimę mam dużo czasu. Dobra, OK, vcast jest warty miliard baksów.
Oczywiście TO ESPI dotyczy USA i jest absolutnie kluczowe. Więcej podpowiedzi nie będzie, ale jak ktoś interesuje sie Spółka wie co będziecie działo...
Oh noooo, absolutnie kluczowy jest certyfikat fda na vcast, ale to za rok lub lepiej. No chyba, że czekasz na sukces integracji.
Cóż za wysyp mędrców Syjonu mamy od piątku ....
Nvidia w swoim czasie ale najpierw musi być zebrane to co oddane było przez głupotę hahhahaha
Chyba zuchu o tym wiesz najlepiej hahahha
Trzeba bujać bo nikt nie oddaje hahaha