Nie bedzie , bo jest duży dlug i w pierwszej kolejności ten temat spółka będzie załatwiac . W mojej opinii to lepsze, bo niższy dlug to wyższy kurs.i wolę widzieć wyższy kurs o wartość 1,0-1,5 PLN niz mialsby być to dywidenda. gdyż spolkq ma leoszy rating a orzede wszystkim mniejsze koszty obslugi dlugu, wyższa EBITDA a to powinno przekładać się na notowania i kirs
Dokładnie dobrze że wszyscy to widzą . Jeszcze wczoraj walor był super ale dzisiaj już już sprzedał to same długi i totalne dno tak jak zachowanie kolegi Zyzy .
Przy tak wysokim poziomie wigu możesz sobie tylko pomarzyć :-) za chwilę 21 lutego info o wcześniejszym spłaceniu kredytu, nesobusy w Krakowie, start sprzedaży w esoleo, gra pod wyniki :) marzyc fajna rzecz. Baba z wozu koniom lżej
Czytając Twoj wpis narzuca mi się od razu Twoje myślenie życzeniowe. Te wszystkie kwestie które wymieniasz juz są znane rynkowi o jakoś kurs w miejscu. Nie widzisz, że kurs jest trzymany przez szorty a nie ma wystarczającego popytu aby je przełamć? I jeszcze jedno.Zobacz jak zachowywał się ostatnio kurs jak były 1-2 dniowe spadki W20? Był najskabsza spolkaxw indeksie, więc co będzie jak W20 się skoryguje?
Oj Chłopie... może poczytaj co Ty wypisywałeś jak miałeś akcje. Bawisz się w Wojtusia. Nie masz akcji to siedź cicho. Co boisz się, że pociąg odjedzie?
Oj chłopie. A to ty mi zabronisz pisać? Znasz to przysłowie cyt::Prawdziwa cnota krytyk się nie boi ". A tak na marginesie dzisiaj Orlen +2,6%, CPS -0,5%. Komus bardzo zależy aby zasypywać kurs i świetnie to widac.
Jak tam Janie Twoja siła WiGu? No dzisiaj zarobiłeś na CPS Nie ma co... a moje marzenia ? Jeszcze miesiąc się mie skończył. W takim tempie jak dziś jeszcze 3 sesje i.... będę kupował