Trend spadkowy z tego co pamiętam- wrzesień 2023 , coś takiego, papier poleciał powyżej 50 procent od szczytu, dlaczego nie ma chętnych na kupno tych akcji? Ludzi zabijali się przez siebie jak wyleciał powyżej 5 złotych a teraz nie chcą brac pp 3 zlote?
Firma aktualnie nie przedstawia ciekawych perspekyw. Na wykresie z kolei nie widać sygnałów zakończenia tendu spadkowego. Po co kupować akcje, które tanieją skoro jest sporo takich w bezpiecznych trendach wzrostowych?
Tutaj szkoda kasy
Myślę, że powodem jest to, że ta spółka ma duży potencjał, ale w długim terminie. W krótkim terminie jest tak sobie. Rynek - jak wiadomo - skupia się przede wszystkim na perspektywach krótkoterminowych.
Moze Matiz nam odpowie, wszak tyle lat tu spędził pouczając innych na tym forum, mam nadzieję, że ten jegomość kiedyś przeprosi na forum wszystkich tych ,których obrażał, wyszło jak zawsze na bananie,codziennie schodzimy niżej.
Matiz miał rację i po prostu wierzył w zarząd i ludzi ale okazało się że to ludzie którzy myślą tylko o sobie, on ich zachowania nie mógł przewidzieć. Za to ty pojawiłeś sie tu całkiem niedawno i siejesz zamęt bo chcesz kupić taniej, tanio już jest, bierz bo później bedziesz gonił zajączka a obaj dobrze wiemy że obecny poziom jest skrajnie niedowartościowany.
Kolego zero merytoryki, mógłbym cie tymi akcjami zasypac, w jakim celu mam jeszcze kupować? Pisali podobnie, że papier niedowartosciowany przy 6 złotych, także nic nowego, napisz lepiej dalczego nie ma popytu na te akcje? I dlaczego spadły prawie 80 procent od szczytu?