• Mabion Novavax Sanofi Autor: ~Rajmund [37.235.49.*]
    Przypomnijmy ostatni zrzut akcji na mabion był po tym jak spółka poinformowała że spodziewa się lepszych wyników w kolejnych raportach.

Btw prezentowane wtedy raporty nie były dramatem.

W związku z czym taki spadek nie świadczy o niczym. To zrzut celowy aby zabrać przestraszonym. Typowa zagrywka. Później zazwyczaj kurs wraca ponad poziom z którego spadł i jeszcze wyżej (realizacja zysków oo zebranych minimach). Dlatego cierpliwi na giełdzie zarabiają a niecierpliwi tracą.

Pozostawiam wątek do przemyślenia. Co do czytania wątków i postów na forum:
    Czy gdyby przypadkowa osoba na ulicy powiedziała Ci że akcje Twojej spółki spadną bo ta spółka to śmieć, sprzedalbys?

Jeśli tak to zrezygnuj z giełdy....
  • Re: Mabion Novavax Sanofi Autor: ~Zenek [185.45.219.*]
    Dnia 2025-02-17 o godz. 14:22 ~Rajmund napisał(a):
    > > Czy gdyby przypadkowa osoba na ulicy powiedziała Ci że akcje Twojej spółki spadną bo ta spółka to śmieć, sprzedalbys?

A gdyby przypadkowa osoba z ulicy pokazała ci raport i powiedziała, że akcje twojej spółki spadną, bo spółka została bez konrahenta, przestała cokolwiek zarabiać, zaczęła tonąć w stratach i przez prawie 2 lata nie pozyskała żadnego kontraktu oraz przez najbliższe pół roku również nie pozyska
    - to sprzedałbyś akcje?
  • Re: Mabion Novavax Sanofi Autor: ~Kumaty [185.113.140.*]
    Nie. Bo mam plan i się go trzymam. Nikt i nic nie zmieni mojej decyzji. A tym bardziej to forum i wpisy osób opłacanych na wywoływanie paniki. Bo po co tu siedzicie za darmo?

Mnie to nawet cieszą takie nagonki bo wiem że coś jest na rzeczy. Nikt gdy nie ma skupu akcji nie rozpisuje się po sieci żeby sprzedawać i że spółka to dno bo i po co ...
  • Re: Mabion Novavax Sanofi Autor: ~Zenek [194.15.120.*]
    Dnia 2025-02-17 o godz. 18:43 ~Kumaty napisał(a):
    > Nie. Bo mam plan i się go trzymam. Nikt i nic nie zmieni mojej decyzji.

No to się go trzymaj. To jest bardzo mądra decyzja.
[x]
MABION 0,34% 8,95 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.