• KIM JEST RADEK Autor: ~JACA [185.147.214.*]
    jest prezesem md drageusa i md games gdzie pobiera wynagrodzenie roczne 2,7 miliona czyli 225 k miesiecznie!!!
    NIC NIE WYPŁACA AKCJONARIUSZOM i jeszcze sprytnie odwraca uwage

badan oszustów
    deszczu pod rynne ,gra wami jak dziecmi jestecie marionetkami w jego rekach

DANE DOSTEPNE W KRS

jestescie marionetkami w jego rekach i jeszcze sie cieszycie

ogarnijcie sie
  • Re: KIM JEST RADEK Autor: ~OKI [89.64.8.*]
    Co ty piszesz za bzdety, każdy z nas z mniejszościowych akcjonariuszy chce powstrzymać emisję / rozwodnienie akcji o 20% z myślą o sobie i o swoich akcjach
    NIKT TU NIKIM NIE MANIPULUJE, inicjatywa powstała oddolnie
    Ja sam jako pierwszy podałem tutaj na forum przykład jak inwestorzy zrzeszyć się przy podobnej sytuacji ivtemat ruszył
    Nie siej fermentu, czekaj na walne
  • Re: KIM JEST RADEK Autor: ~JACA [103.209.255.*]
    a czy ja mowie ze nie chce? mowie ze ktos nami manipuluje zeby odwrocic uwage od siebie

czy zaglosuje za emisja ? oczywiscie ze nie

czy chce zeby dowodzil akcja ktos kto zarabia 225 k miesiecznie? NIEEE NIE I NIEEEEEEE
    pisz za siebie, mną nikt nie manipuluje
    od siebie mojej uwagi nie odwróci bo ja jej na nim nie skupiam
    w naszym interesie jest nie dopuścić do emisji 250 k akcji ( 20% )
    nie interesuje mnie to w tym momencie, mnie interesuje MG
    ten Pan w żaden sposób nie pomagał grupie także spokojnie każdy z nas ma swój rozum a ten program motywacyjny jest szkodliwy dla każdego
    to chyba nie byles na walnym
    na wyniki movie by wplynelo jakby dzielil sie zyskiem bo sam bierze 2,7 miliona a w spolce zostawia 170 k
    grupie w sensie tej inwestorów, on nie ma z tym nic wspólnego
    nie idź w teorie konspiracyjne, nikt nami nie będzie dowodził jak to ująłeś, także spokojnie
    A CO TY GO TAK BRONISZ ODPALA CI ? to ja tez chce sie dolaczyc bo jestem na stracie tu
  • Re: KIM JEST RADEK Autor: ~PaG [185.212.107.*]
    Jaca rozumiem że, twoja opinia dotyczy mojego wpisu. Odniosę się do tego w ten sposób. Przekazane przeze mnie informacje dotyczą zbieżności interesów z Radkiem w zakresie Movie. Jeśli jest ktoś inny (wiarygodny) kto będzie na walnym i będzie przeciwnym nowej emisji, mogą to być np, ORI, Ty czy ja (jeśli Radek jest tak odstręczający), komu ktoś kto nie może uczestniczyć w walnym da pełnomocnictwo do odrzucenia nowej emisji, to będzie to w naszym wspólnym interesie.
    Musimy się jednoczyć w działaniach na rzecz drobnych akcjonariuszy a nie dzielić.
    Pozdrawiam Paweł

Ja wskazuje ze ON ODWRACA UWAGE OD SIEBIE
    do movie mogl z md games wpasc spokojnie milion a typ probuje wszystkimi manipulowac a TO MILION DO PODZIAŁU DLA NAS AKCJINARIUSZY
    to nie jest normalne ze ma 225 tysiecy wynagrodzenia miesiecznie!!!!!!

MOVIE CHCIALO GO ODWOLAC SPRAWDZCIE MONITOR

LUDZIE POMOCY!!!! SPRAWDZAJCIE DANE FINANSOWE W KRS ON BIERZE TAKA KASE A WAM MOWI ZEBYSCIE 200 ZL NA PELNOMOCNICTWIE ZAOSZCZEDZILI !!!!!
    tylko to jest sprawa dla prezesa Movie Games a nie dla nas, pozatym temat MD nie był tutaj podejmowany chyba ani razu, prezes również nic o tym nie wspominał od dawna
    MD to głównie port GSS na konsole
    wątpię żeby aż tyle mogło wpaść do MG bo tam jest do podziału MD, Drago i inwestor a MG w MD miało ile 20-30% ( nie chce mi się teraz dokładnego % szukać )
    to prezes MG nie wiedział komu daje portowanie GSS ?
    uwierz że mi nie musisz tego tłumaczyć, mam email z 2022 roku że na linii MG i MD nie jest dobrze
    skoro prezes MG sobie z tym nie poradził to co dopiero my, Licencja jako wydawcy GSS dla MG i tak już wygasła, MG nie ma już nic z GSS od jakiegoś czasu
    dzièki za uwage ale sorry teraz to ty jednak odwracasz uwagę od tego co teraz najważniejsze, teraz jest najważniejsze się zmobilizować i zablokować emisję która nie jest dobra dla nikogo poza osobami obdarowanymi darmowymi akcjami
    nie odwracam uwagi a wskazuje ze SIEJECIE FERMENT I DEZORIENTACJE

SAM JESTEM NA STRACIE ale nie dokupie żeby usrednic nikt nie dokupi bo ROBICIE cyrk !!!!!!!!

TAMTEN BIERZE MILIONY   drugi DAJE PROGRAM
    KASA NIECH ZOSTANIE W SPOLCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I co teraz? BĘDZIE 15 walne kiedy WAM SIĘ ZNUDZI ?

Ludzie ogarnijcie siE zamiast TUPAĆ NÓŻKĄ dajcie konkret obnizcie PROGRAM I SKONCZCIE TEN CYRK i kurs odbije
    ja juz zapisany

NIE BĘDZIE ROSŁO POD KILKA PREMIER JAK BĘDZIECIE WYPISYWAĆ TE GLUPOTY kto wejdzie w spolke jak AKCJONARIUSZE SIĘ ZACHOWUJE JAK..... dokoncz sam czlowieku

OKI WIERZE W CHOCIAZ W TWOJA RACJONALNOSC CZLOWIEKU!!!!!!!!
    NIECH PRZESTANA NAS OKRADAC!!!!!! KONIEC PENSJI PO KILKA MILIONOW!!!!!!!!!!!!!
  • Re: KIM JEST RADEK Autor: ~OKI [188.33.46.*]
    mam nadzieje ze prezes się pojawi i usiądzie do rozmów, też chcę to zakonczyć ale nie możemyvsie zgodzić ani na taką emisje ani na mniejszą, ale to co pisałeś i zarzucałeś w innym wątku było nie fair bo to nie prawda
    MNIE NIE INTERESUJE EMISJA  mnie INTERESUJE JAK WYJDE NA SPRZEDAZY AKCJI
    A NIE WYJDE NA PLUSIE JAK BĘDZIE AWANTURA A KUPILEM PO INFO O KONSOLACH

Te akcje to beda dopuszczac  MINIMUM dwa lata jak ten cyrk juz rok trwa!!!!!!!!

MNIE TEN CZAS NIE INTERESUJE CHCE OBIECANE RPRZEZ PREZESA PREMIERY I ODBICIE NA KURSIE ZEBY ZARABIAC ZA DWA LATA JA NIE CHCE PAMIETAC NAWET O TEJ SPOLCE!!!!!!!!!
    EMERYTURY Z TA SPOLKA NIE SPEDZE!!

A GADAC TO SIĘ POWINNO TERAZ A NIE NA WALNYM

BYŁ WYSLANY PRZEDSTAWICIEL MOŻE TY BYS POSZEDL GADAC ALE BEZ TEGO Z MILIONOWYMI PENSJAMI!!!!!!!!!!
[x]
MOVIEGAMES 0,45% 13,36 2025-09-26 16:47:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.